Durulacak Yer

Merhaba Degerli Arkadaslar,

bir baska forumda rastladigim oldukca ilginc ve kayida alinmasi oldukca nadir olan bu videoyu izlerseniz bilhassa beklenmedik ani durma
ve yavaslamalarda yolun en emniyetli yerini secmemiz noktasinda sanirim gereken bilgiyi verecektir.

İzledim, özellikle şehirdışı yollarda kırmızı ışık yandığında yolun en sağında iyice kenara yakın durmaya özen gösteriyorum. Kırmızı ışığı ve beni görmeyen biri üzerime çıkmasın diye.

İzledim, özellikle şehirdışı yollarda kırmızı ışık yandığında yolun en sağında iyice kenara yakın durmaya özen gösteriyorum. Kırmızı ışığı ve beni görmeyen biri üzerime çıkmasın diye.

Bende kırmızı ışıkta şeridin ortasında dururken, geriden gelen bir minibüs motoru altına almıştı.
Motosiklet sağa doğru devrildiği için ve de araç yavaş olduğu için sürünerek arabanın altına girmekten kurtulmuştum.
Aynen dediğin gibi o olay da şehirler arası yolda olmuştu.

Kesinlikle çok dikkat etmek gerekir. Arkadan vuran araç bir motorsikletliye çarpsaydı sonuç çok değişik olurdu. Bizim kafamızı vuracak bir yastığımız yok.

otomobili kullanan gerizekalıymış.o yolda duracak bişey yok.aradan geçebilirdi.bence 100%100 suçlu

Demekki napıyoruz? Ampul gibi yolun ortasında durmuyoruz :) yoksa tost ederler adamı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar