konar.com.tr de sadece kendi istanbul numaraları var yarın bi arayıp şansımı deneyeceğim.. üşenmeyip cevap yazan arkadaşlara genede teşekkür ederim ama bana kesin net bilgi lazım lastik hakkında yorumda beklemiyorum yada başka iller hakkında fikirde izmir de nerede satıldığını bilen var mı? temel basit bir soru olmalı..
hasta mısın?r:
yok canım vinç operatörüyüm..
sordum soruşturdum bulamadım belki burda bilen biri çıkar dedim yazdım.. senin gibi tipler zahmet edipte yazmasın diye baştan itele gitsin cevaplar vermeyin dedim ama hastasın ya algıda eksiklik çekmen normal..
Arkadasım,
Yoldan gecerken adres sordugun kimseye bilmiyorsa yada senin tahmin ettigin yoldan daha raht ulasabilecegin senin icin daha faydalı bir adres tarifi yapıyorsa bu sekilde cıkısırmısın ?
Gelmiş bir soru sormussun, konuda tecrubeli insanlar sana daha iyi onerilerde bulunuyor. Bunun neresi kotu ?
Duro dedigin lastik ile buz pistinde kayar gibi gidecegini dah aonceden tecrube etmiş insanlar ve sana hani bu iyi degildir istersen farklı bir marka onerisinde bulunuyor.
Bu oneride bulunmasa da gidip bir kaza yapsan bir taraflarını kırsan yada koparsan buraya gelip sormazmısın ulan bu lastigin bu kadar berbat bes para etmez oldugunu biliyordunuzda bana niye soylemediniz diye.
Ha paran ona yetiyordur, farklı bir şey alamıyorsundur o zaman nezaket kuralları icerisinde ADAM gibi kibar bir sekilde soylersin.
Karsındaki insanlara ALGIMA ZORLUGU teshisi koyacak kim oluyorsun ?
Yada kendini ne zannediyorsun ?
Edep ile gelirsen Edep ile muamele gorursun.....
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.