Duro Marka Lastik? @İzmir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkeze selam bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. İzmirde Duro marka lastik nerede bulabilirim? Şuraya bak bulursun gibi itele gitsin mesajlar yerine net cevaplar bekliyorum..
:bounce:

izmir'e hiç gitmedim,bilmiyorum... ama DURO'yu tavsiye etmem... hiç güvenli değil....

valla istanbulda sirkecide bulma ihtimalinn var eğer istanbulda hiç tanıdık var onu alsın kolay olur senın için

netten araştırdın mı?
yok mu bayiii felan...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:38 AM ----------

http://www.konar.com.tr/
bu adresten belki biligi alabilirsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
konar.com.tr de sadece kendi istanbul numaraları var yarın bi arayıp şansımı deneyeceğim.. üşenmeyip cevap yazan arkadaşlara genede teşekkür ederim ama bana kesin net bilgi lazım lastik hakkında yorumda beklemiyorum yada başka iller hakkında fikirde izmir de nerede satıldığını bilen var mı? temel basit bir soru olmalı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
kahramanlarda levent abi var bilen bilir raflarında bi ben yokum bende yoksa zor bulursun dedi doğruda dedi sanırım..

metzeller satan bi yer bilen var mı? (bu sorum araya kaynayacak ama olsun)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok canım vinç operatörüyüm..

sordum soruşturdum bulamadım belki burda bilen biri çıkar dedim yazdım.. senin gibi tipler zahmet edipte yazmasın diye baştan itele gitsin cevaplar vermeyin dedim ama hastasın ya algıda eksiklik çekmen normal..

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi irc nin sitesine bakıyorum 130luk 17" yokmuş.. arkadaşlar genede yorumlar için teşekkür ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar