Durmak yok benzine devam :D

Benzinin litresi 3.48 YTL'ye yükseldi
95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4 YKr arttı

Benzinin litre fiyatına 4 YKr zam geldi. Fiyatlar son 4 ayda 6 kez arttı. Yeni ayarlamayla Ankara ve İzmir’de BP, OPET ve Shell’de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, 3,44 YTL’den 3,48 YTL’ye yükseldi.
İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarında, 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, BP, OPET ve Shell istasyonlarında 3,45 YTL’den 3,49 YTL’ye çıktı.

Katkılı 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatında da 4 YKr artış yapıldı. Katkılı 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, illere ve dağıtım firmalarına göre 3,37-3,38 YTL arasında değişiyor.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve ürün çeşitlerine göre küçük çaplı değişiklikler gösterebiliyor.

:farao: :farao: :farao: :farao: Artık 50 cc ye binmek lazım... :farao:

Lanet olsun zamlara.Önceden depoyu fullediğim parayla şimdi abartmayayım ama neredeyse çeyrek depo dolar oldu.Protesto ediyorum protestoooooooo_Olmaz kardeşim olmamalı.:pr:

Valla bu kafa bu inat devam ettikçe halkımızda, Daha çoook benzine zam yeriz...Yazarız çizeriz...Dinazorlara bırakırsan politikayı, Tüm Araç Sahipleri 1 ay benzin almasalar...Ama nerde Türkiye Halkında o bilinç ve hak arama anlayışı...Olay şu Dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz...Hortumculardan Holding patronlarından vergi alamayanlar bir sürü ıvır zıvır vergiyi yüklerlerse benzine, Tepeden tırnağa zam gelir her şeye...5 yıl Milletvekili ol emekli ol, maaşa bağlan öte yandan vatandaş 65 yaşında emekli olsun...üstelikte Emekli maaşını kaşık kadar yap, öte yandan emekli vekil kepçeyle götürsün... Bu vatan uyanıklar, namussuzların sırtına binsin diye kurtarılmadı...Başbakanlar çocuklarına gemicik alsınlar diye kurtarılmadı... Binlerce şehit bunlar halkımızın sırtına binsinler diye ölmedi...Sigaraya zam yapsınlar vergi koysunlar, İçkiye, Şans oyunlarına, Lüks tüketim maddelerine istedikleri vergiyi zammı koysunlar ama benzinden, halkın temel tüketim maddelerinden uzak dursunlar... Seçmeyin ve dinlemeyin bu politikacıları bakın o zaman benzine zam olur mu? Bu ülke hepimizin, Hepimiz bu ülkede yaşıyorsak kardeşiz...Eğer bunlar vatanı ve halkı seviyorlarsa o zaman vaz geçsinler avanta emekli maaşlarından, Hatta maaş almaktan vazgeçsinler, Çekilsinler artık köşelerine ve ortalığı bıraksınlar idealist gerçek vatanseverlere...Vatani görev olarak gönüllü yapılması gereken işi kendi rahatları için kullananları Önderimiz Atatürk yaşasaydı kurşuna dizerdi...Atatürk gemicikler almadı...Atatürk devletin dolayısıyla halkın parasını çarçur etmedi...Bu ne Atatürkten önce nede Atatürkten sonra olmadı... Biz haklarımız için mücadele etmezsek daha çok benzine elektriğe zamlar gelir...Sırtımıza çöreklenir bizi kene gibi sömürürler... HADİ TİŞÖRTLERİMİZİ GİYELİM... Dünyanın En Pahalı Benzinini Kullanıyorum Yazan... Yaz da geldi

Valla bu kafa bu inat devam ettikçe halkımızda, Daha çoook benzine zam yeriz...Yazarız çizeriz...Dinazorlara bırakırsan politikayı, Tüm Araç Sahipleri 1 ay benzin almasalar...Ama nerde Türkiye Halkında o bilinç ve hak arama anlayışı...Olay şu Dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz...Hortumculardan Holding patronlarından vergi alamayanlar bir sürü ıvır zıvır vergiyi yüklerlerse benzine, Tepeden tırnağa zam gelir her şeye...5 yıl Milletvekili ol emekli ol, maaşa bağlan öte yandan vatandaş 65 yaşında emekli olsun...üstelikte Emekli maaşını kaşık kadar yap, öte yandan emekli vekil kepçeyle götürsün... Bu vatan uyanıklar, namussuzların sırtına binsin diye kurtarılmadı...Başbakanlar çocuklarına gemicik alsınlar diye kurtarılmadı... Binlerce şehit bunlar halkımızın sırtına binsinler diye ölmedi...Sigaraya zam yapsınlar vergi koysunlar, İçkiye, Şans oyunlarına, Lüks tüketim maddelerine istedikleri vergiyi zammı koysunlar ama benzinden, halkın temel tüketim maddelerinden uzak dursunlar... Seçmeyin ve dinlemeyin bu politikacıları bakın o zaman benzine zam olur mu? Bu ülke hepimizin, Hepimiz bu ülkede yaşıyorsak kardeşiz...Eğer bunlar vatanı ve halkı seviyorlarsa o zaman vaz geçsinler avanta emekli maaşlarından, Hatta maaş almaktan vazgeçsinler, Çekilsinler artık köşelerine ve ortalığı bıraksınlar idealist gerçek vatanseverlere...Vatani görev olarak gönüllü yapılması gereken işi kendi rahatları için kullananları Önderimiz Atatürk yaşasaydı kurşuna dizerdi...Atatürk gemicikler almadı...Atatürk devletin dolayısıyla halkın parasını çarçur etmedi...Bu ne Atatürkten önce nede Atatürkten sonra olmadı... Biz haklarımız için mücadele etmezsek daha çok benzine elektriğe zamlar gelir...Sırtımıza çöreklenir bizi kene gibi sömürürler... HADİ TİŞÖRTLERİMİZİ GİYELİM... Dünyanın En Pahalı Benzinini Kullanıyorum Yazan... Yaz da geldi[/QUOT:uzgunum::pr: maalesef yine almak zorundayız.İstemeye istemeye olsada

Bugun 3.42'den aldım.
O kadar cok zam yapılıyo olmalı ki benzin istasyonlarının bile haberi olmuyo sanırım..:pr:

Valla bu kafa bu inat devam ettikçe halkımızda, Daha çoook benzine zam yeriz...Yazarız çizeriz...Dinazorlara bırakırsan politikayı, Tüm Araç Sahipleri 1 ay benzin almasalar...Ama nerde Türkiye Halkında o bilinç ve hak arama anlayışı...Olay şu Dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz...Hortumculardan Holding patronlarından vergi alamayanlar bir sürü ıvır zıvır vergiyi yüklerlerse benzine, Tepeden tırnağa zam gelir her şeye...5 yıl Milletvekili ol emekli ol, maaşa bağlan öte yandan vatandaş 65 yaşında emekli olsun...üstelikte Emekli maaşını kaşık kadar yap, öte yandan emekli vekil kepçeyle götürsün... Bu vatan uyanıklar, namussuzların sırtına binsin diye kurtarılmadı...Başbakanlar çocuklarına gemicik alsınlar diye kurtarılmadı... Binlerce şehit bunlar halkımızın sırtına binsinler diye ölmedi...Sigaraya zam yapsınlar vergi koysunlar, İçkiye, Şans oyunlarına, Lüks tüketim maddelerine istedikleri vergiyi zammı koysunlar ama benzinden, halkın temel tüketim maddelerinden uzak dursunlar... Seçmeyin ve dinlemeyin bu politikacıları bakın o zaman benzine zam olur mu? Bu ülke hepimizin, Hepimiz bu ülkede yaşıyorsak kardeşiz...Eğer bunlar vatanı ve halkı seviyorlarsa o zaman vaz geçsinler avanta emekli maaşlarından, Hatta maaş almaktan vazgeçsinler, Çekilsinler artık köşelerine ve ortalığı bıraksınlar idealist gerçek vatanseverlere...Vatani görev olarak gönüllü yapılması gereken işi kendi rahatları için kullananları Önderimiz Atatürk yaşasaydı kurşuna dizerdi...Atatürk gemicikler almadı...Atatürk devletin dolayısıyla halkın parasını çarçur etmedi...Bu ne Atatürkten önce nede Atatürkten sonra olmadı... Biz haklarımız için mücadele etmezsek daha çok benzine elektriğe zamlar gelir...Sırtımıza çöreklenir bizi kene gibi sömürürler... HADİ TİŞÖRTLERİMİZİ GİYELİM... Dünyanın En Pahalı Benzinini Kullanıyorum Yazan... Yaz da geldi
Yazını tamamen okudum tebrik ederim %100 doğru yazılan bir yazı:cat: Ben okadar çok şey söylemek istiyorumki :farao:

katkılı kurşunsuz kullanılsa motora zararı olurmu genelde shell ıstasyonlarında var

öğrenciyim şehir dışında okuyorum ve nerdeyse bütün harçlığım benzine gidiyor sırf daha fazla benzin için bi işe girebilirim::saad::

bence bi etkinlik yapabiliriz bi kac sene önce "dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz" sloganıyla cıkan ve her şehirde yapılan bi etkinlikler dizisi oldu bizde yapabilirz

arkaadaşlar sadece bizim değil tüm türkiyenin yapması gereken bişey olmalı mesela kimse 1 hafta benzin almasın hiç kimse 1 hafta benzinsiz ölmez sanırım pisiklete binelim bakın neler olur

patronlar iş başına diğer sitelerin patronlaryla konuşup eylem yapabiliriz aslında

Benzin sürekli artıyoo... Bu iş böle gitmez artık bakalım noolcak :pr:

bugün 5 ytl lik benzin aldım uzun zamandır almıyordum öğrenci halime koydu vallaha

5 liralık benzin istiyorum utanıyorum pompacıdan artık bune ya yeter artık zam zam zam millet arabayı bıraktı motora başladı motoru bırakıp bisiklete binicez artık!

arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum katkılı kurşunsuz nasıldır kullanılırsa motora zararı olur mu? performansta artış veya eksilme yaparmı beykoz paşabahçe ile merkez arasında ki shell ıstasyonu benzine 3-4 gün sonra zam yapıyor haberiniz olsun benzin hala orda 3,38 kursunsuz
katkılı kur. ıse 3,34 bilginize

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar motorlarımıza doğru dürüst binemez hale geldik..dahada kötü olacak bu gidişle..bu işin sonu ciddi ciddi kötüye gidiyor...

arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum katkılı kurşunsuz nasıldır kullanılırsa motora zararı olur mu? performansta artış veya eksilme yaparmı beykoz paşabahçe ile merkez arasında ki shell ıstasyonu benzine 3-4 gün sonra zam yapıyor haberiniz olsun benzin hala orda 3,38 kursunsuz
katkılı kur. ıse 3,34 bilginize

dostum katkılıdan koruyucu eklenmiş hali şeklinde sorduğunu farzederek cevaplıyorum. ben benim motora koydurdum koruyucu yağ katkılı olarak. 95 oktan 45 ytl benzin aldım opetten "koruyucu ister misiniz dedi" koyun dedim onla beraber 53 ytlye geldi, performansta çok bir fark göremedim ama kesinlikle motorun yorulması 10 litrenin tüketimi boyunca gözle görülür derecede azaldı. koruyucu konduktan sonraki performans esnasında motorda normalde hissettiğim zorlanmayı yaşamadım yağ gibi gitti makine :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar