Durdurun bu magandaları ne olur, korkunç bir kaza atlattım

@ muttaki

Acaba kamyona ne laf edecektin çok merak ediyorum? Şehiriçi veya çevreyolu o hızla viraja girilmez hele altındaki motorla ucunu görmediğin bir viraja asla.Asfalt kötü ,hava kötü ne kötü olursa olsun her zaman böylr durumlara kendini hazırlamalısın.Sende hata yok mu acaba kendini tamamen hatasız görüyorsan ilerde mutlak bir yere patlarsın hele allah muhafaza altında ss bir makina olsa ... kusura bakma ama sana geçmiş olsun diyemiyeceğim çünkü bu forumlar hep yapılan şey, hatalı olanlar bile olayı hatasızmış gibi anlatıp durdurp iki çift laf edecektim ,inip dövecektim vs... Viraja 80 le girince kimse seni durdurup ilerde madalya vermez yada kimse vaybe adam nasılda rossi gibi viraja girdi demez.Egolarımızı lütfen kontrol altında tutalım.

kardeş çok geçmiş olsun

görünmez kaza diycem ama sen zaten orada kaza olacağını biliyorsun.

daha dikkatli ol bidahikine bu kadar ucuz kurtulamazsın azrailin elinden ....

Samandıra dediğin devletin bile s... ettigi bi yer.
İpini koparan o tarafta. sarıgazi, samandıra, sultanbeyli istanbulda en nefret ettigim ilceler. Nedendir bilmiyorum ama resmen tiksiniyorum ya yok böyle birşey. Otobuslerine biniyorsunuz abi yaklasık 10dk yolculuktan sonra milletin cogu geciyor 2. kanala. Adamın suratına bakıyorsun ne diyorsun sen diye suratına küfür dahi etse bilmiyorsun :farao:

arkadaşım sana cevap falan yazmıcaktım ama dayanamadım

1. baya bi abartmışsın siteyen istediği dilde konuşur neden böyle rahatsız oldun anlamadım tamam insanlarının çoğu kırsal kesimden gelmiştir eğitim seviyesi düşüktür(bütün nüfus değil) otobüsler pis kokar fakat senin yazdığın şey abartıdan başka bişi değil
2. konuyla alakasını kuramadım :farao:

Ne zaman kaza yaparsin ??? , Kendine cok guvendigin zaman yada gaza geldigin zaman:) samandra bunun bahanesi bence!!!

geçmiş olsun bende 6 yıldır geçtiğim yoldan (arabayla) motorla geçiyim dedim kaza yaptım 3 hafta önce yoldaki kumla çakılları unutmuştum:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Samandıra dediğin devletin bile s... ettigi bi yer.
İpini koparan o tarafta. sarıgazi, samandıra, sultanbeyli istanbulda en nefret ettigim ilceler. Nedendir bilmiyorum ama resmen tiksiniyorum ya yok böyle birşey. Otobuslerine biniyorsunuz abi yaklasık 10dk yolculuktan sonra milletin cogu geciyor 2. kanala. Adamın suratına bakıyorsun ne diyorsun sen diye suratına küfür dahi etse bilmiyorsun :farao:

malesef elimde olmadığı için oralarda doğduk büyüdük, ben senden daha iyi bildiğim için çevreyi, daha çok nefret ederim, tek başına devlet filan olmalı oralar, sınır telleri filan olmalı, bu kadar da cehalet karanlığı olmaz

büyük geçmiş olsun.
serin kanlılığından dolayı tebrik ederim

hocam hepsi bir yana, ben çocukluğumdan beri çok soğukkanlıyımdır, insanlarada çevreyede soğuk bir tabiatım vardır. ani olaylarda, felaketlerde ve musibetlerde hatta vefat haberlerinde bile metanet üzere oldum, bu ise bir sürücü için avantaj olabiliyor.
Birde şunu söyliyim o kurtarılmış bölgede yani malum 3 beldede polis karakolu denen bir yapı kesinlikle yok, toplam nufus 1 000 000 u buluyor ve ister inan ister inanma sadece 1 trafik polisi otosu 2 jandarma trafik otosu var..
bir cadde var, jandarma ve polisin sorumluluk alanını bölen, orada kaza yapanlar perişan :)
ben 25 yıldır sultanbeylide yaşıyorum hiçbir polis kimseye ehliyet ruhsat sormamıştır diyebilirim, eğer genel bir uygulama olmuşsa bu istisnadır, rahatlıkla magandalık yapıyorlar ve otobus-minibüs çetelerine kırmızı geçerli değil bu bölgede, asla takmıyorlar, polislerin umrunda değil, park yasağına uymak yok, ana caddeye park edenin yanına park ediliyor, 3 aracın sığdığı yola 2 araç yanyana park ediliyor, tünel girişine 2 araç sığıyor ve magandanın biri oraya rahatlıkla park edip kazaya sebep olabiliyor, müthiş bir rehavet var, çünkü kanunlar uygulanmıyor, çünkü devlet boşluğu olan bir bölge..
hatta şunu söyliyim, polis merkezini acilen aramanız icab ederse sakın mesai saatlerinin dışında bir zamana denk gelmeyin çünkü telefonlara asla cevap verilmiyor, geçen yıl tahsilata gittiğim bir işyerinde adam bana silah çekip tehdit etti, hemen oradan kaçıp polisi aradım ama öğle tatili olduğu için cevap alamadım, 155 i aradım; burası aksaray sultanbeyli değil deyip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.. bu trafik olaylarında da böyle, asla hakkınızı ne belediyeden ne adliyeden nede polisten arayamıyorsunuz, böyle acayip böyle ucube tuhaf bir memleket.. aman uzak durun taşınmayın buralara.. artık söyleyecek söz bulamıyorum, belediye 1999 dan beri bir tek yolu tamir etmiş değil sadece yatıyor hesap soran yok, bir tek icraat yok

Son düzenleme:
viraja o kadar hızlı girilirmi arkadaşım???????? neyse geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun insan bazen böle damarlas,rı kasılıyor. bende ırmakla otobus arasındaki 1,5 metrelikaralığa girmiştim otobüs sola kırınca ortada sıkıştım kaldım. ayaklarım kaldırıma sürtüyordu korktum. beni o Aralıktan Allah çıkardı kendeim çıktım diyemem. sonra otobüsün önünde şöföre ana avrat bastım el hareketlerinide kendimi kaybetmiştim ondan yaptım olurda burdaysa kusura bakmasın el hareketim için.

Bize dün benzer bişey oldu, giderken amcam hiç bakmadan sağdaki bir dükkanın park yerinden yola daldı. güç bela durabildim, ama o da havalı kornamdan nasibini aldı..

İnsanlar çok dalgın! aman dikkat.. Kimse iyi uyumuyor sıcaktan, gündüzler de uzun ve sıcak, herkes dalgın!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar