Durdurun bu magandaları ne olur, korkunç bir kaza atlattım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçen gün Benim innovayı 80 le bir virajda (samandira otoban yanyol) yatırdım, baktım iyi gidiyor oh ne iyi arkamdakiler yavaşlıyor ben ise devam ediyorum hemde 80 le, sonra viraj sola doğru kıvrılıyor, birde sola yatırayım dedim, iyice keyiflendim lastikler zayıf olmasına rağmen hiç kaymıyordu güzel güzel gidiyordum, arkamda hiçkimse kalmadı hepsini geride bıraktım, ama 1 yıldır hergün her gece geçtiğim o yolda unuttuğum birşey vardı, virajın tam bittiği yerden kamyonlar çıkıyor ve hemde yolun ortasında karşıya geçiyordu, (yanyol yapımı için toprak taşıyorlardı)

motor yatık vaziyette ve gösterge 80, kafamı bi kaldırdım ki koskoca kamyon önümde belirdi, arka fren pedalına basmamla(nedense hep aklıma arka fren geliyor) motosiklet olduğu yerde sağa doğru 1 metre kadar kaydı, yada 45 derece diyelim, sonra ani vites düşürdüm ve ön freni yokladım ki bir de baktım lastiklerin altına doğru gidiyorum, o an içimden geçen kesinlikle kamyonun altına gireceğimdi ama orada honda faktörü vardı, motorum bunun gibi nice 80 km 100 km hızlarda giderken ani duruşta benden 5 yıldızı yine aldı, yine kaza yapmadım. sonra direksiyonu sola kırıp kamyonun arkasından silme geçtim sonra durdum bi kendime geldim, kamyonu takip ettim, adama bir çift lafım vardı ama neyse dedim herkesin derdi başka, yinede devletimiz varolsun, milletimiz sağolsun dedim.
O ki işçi vatandaş, küçük bir motoru görmedi, peki jandarma neden samandırada tedbir almıyor, hiç virajın bittiği yerden yol geçer mi Allah aşkına, kazasız hiçbir gün yok
, evet o yanyolda kazasız bir gün malesef yok, hergün akşam-sabah geçtiğimde mutlaka bir kaza millet perişan... samandiraya gidenler dikkatli olsun diyorum.. selamlar

Son düzenleme:
Muttaki buyuk gecmis olsun kardesim. Verilmis sadakan varmis..

Muttaki iyi kurtarmışsın
Olaydan sonra durup derin derin nefes almışındır.:cat: Yaşam işte 2 saniyede bile o ince cizgide gidip geliyorsun:cyclopsan

Allah korumuş...aynı benim olay...kılpayı işte...hayatın neler getireceği belli değil...

arkadaşım sana hak veriyorum ama sende de hata var.
o viraja değil, herhangi bir viraja o kadar hızlı girmeye gerek yok bence.
innovanın son hızı kaç ki sen o hızla gittin? motoru sınırlarında kullanmak çok yanlış bence.

Kardeş son zamanlarda hep kaza haberleri alıyoruz,aman dikkatli ol geçmiş olsun,ama kendindede kabahati arasan iyi olur çünkü yolu ezbere biliyorsun nerdeyse yazından o anlaşılıyor lütfen biraz daha dikkatli ol.

evet bende hata var doğru, teşekkürler hepsinize, ama şu motorunda bi tadını çıkarayım dedim aldım alalı, meğer neymiş bu, ne büyük heyecan, ne şiddetli bir korku, 3 saatte kendime geldim belki, bir daha yapmam diyorum ama 120 ile akan trafiğe dalıyorum otobanda, akıllanırmıyız biz ?

hata bence tamamen sende. orada kamyon yerine birbirine girmis iki araba olsaydi ne olacakti? yine "viraj cikisinda kaza da mi yapilir yahu?" mi diyecektin?

senin görevin görüs mesafesi icerisinde durabilecek sekilde kullanmak, bunu beceremiyorsan bir yere patlarsin, hic sasirlacak birsey yok ...

bütün bunlar yetmezmis gibi birde "...1 yıldır hergün her gece geçtiğim o yolda unuttuğum birşey vardı, virajın tam bittiği yerden kamyonlar çıkıyor ve hemde yolun ortasında karşıya geçiyordu..." diyorsun. yuh yani, göz göre göre lades ...

... akıllanırmıyız biz ?

hic merak etme, akillanmayanin hesabini trafik canavari dürüyor ...

Son düzenleme:
hocam avusturya yolları gibi değil, asfaltın malzemesi bile dandik, beş para etmez, 10 sene önce bi asfalt döküyolar tamam, yıpranıyor ve kayganlaşıyor, temizlenmiyor bile, nasılda kayıyor bir bilsen yaz kış. hem orada en büyük hatam kafayı kaldırmayıp ileriye doğru bakmamamdır, adrenalinmi derler ona bir heyecan sardı vucudumu kaptırdım kendimi, hiç böyle bir hata yapmamıştım ama ben daha 2 yıldır kullanıyorum, bakalım daha neler göreceğiz, yaşımızda genç. ALLAHU teala korusun.

samandıra kadar kıl oldugum bi yer yok ayıı doluu ayıııııııı geçmiş olsun bu arada bigün bulusalım şu samandırayı dağıtalım anasını satimm :)

geçmiş olsun abicim.. büyük geçmiş olsun..
korumaları unutmuyorsun inşAllah.. o kamyoncuya benim de birkaç sözüm var ama neyse kalsın sonraya..
dikkat et abicim.. Allah korusun diyorum..

hata bence tamamen sende. orada kamyon yerine birbirine girmis iki araba olsaydi ne olacakti? yine "viraj cikisinda kaza da mi yapilir yahu?" mi diyecektin?

senin görevin görüs mesafesi icerisinde durabilecek sekilde kullanmak, bunu beceremiyorsan bir yere patlarsin, hic sasirlacak birsey yok ...

bütün bunlar yetmezmis gibi birde "...1 yıldır hergün her gece geçtiğim o yolda unuttuğum birşey vardı, virajın tam bittiği yerden kamyonlar çıkıyor ve hemde yolun ortasında karşıya geçiyordu..." diyorsun. yuh yani, göz göre göre lades ...

hic merak etme, akillanmayanin hesabini trafik canavari dürüyor ...

Doğru söyledin. Madem viraj çıkışında önünde araç bulunabileceğini biliyorsun, neden o süratte giriyorsun ki? Geçmiş olsun ama hatanın çoğu sende.

Samandıra dediğin devletin bile s... ettigi bi yer.
İpini koparan o tarafta. sarıgazi, samandıra, sultanbeyli istanbulda en nefret ettigim ilceler. Nedendir bilmiyorum ama resmen tiksiniyorum ya yok böyle birşey. Otobuslerine biniyorsunuz abi yaklasık 10dk yolculuktan sonra milletin cogu geciyor 2. kanala. Adamın suratına bakıyorsun ne diyorsun sen diye suratına küfür dahi etse bilmiyorsun :farao:

hocam avusturya yolları gibi değil, asfaltın malzemesi bile dandik, beş para etmez, 10 sene önce bi asfalt döküyolar tamam, yıpranıyor ve kayganlaşıyor, temizlenmiyor bile, nasılda kayıyor bir bilsen yaz kış. hem orada en büyük hatam kafayı kaldırmayıp ileriye doğru bakmamamdır, adrenalinmi derler ona bir heyecan sardı vucudumu kaptırdım kendimi, hiç böyle bir hata yapmamıştım ama ben daha 2 yıldır kullanıyorum, bakalım daha neler göreceğiz, yaşımızda genç. ALLAHU teala korusun.

hocam, bunlar bos laflar. kendini öldürmek istiyorsun buyur istedigin gibi kullan. benden sana tavsiye kendine bos -gercekten bos- ve bol virajli bir yol bul ve peglerin yarisi kalmayana kadar yatira yatira kullan motorunu. trafige acik yerlerde önünü görmeden yapma bunlari. millet böyle basit hatalardan dolayi ölüyor ...

Moderatör
Hata sende, bu bariz ortada.. Peki neden Honda faktoru? Altindaki motor ne olursa olsun tecrube ister, motorun markasi ne olursa olsun lastiklerdir onemli olan, motor ne marka olursa olsun surucusudur kazalari onleyecek olan.. Bunun bence Honda ile alakasi yok, senin bir anlik dalginligin ve biraz tecruben diyelim.. Belki birazda $ans faktorunu ekleyebiliriz..

büyük geçmiş olsun.
serin kanlılığından dolayı tebrik ederim

Gaziantep İl Temsilcisi
geçmiş olsun birazdaha dikkatli olabilirdin ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar