durduk yere yağ bitiyor

merhaba arkadaslar mondial 151 rs min yagı durduk yere naısl azalır . bakıorm yag kacıran bi delik yok allaha sükür . ama yagım bitiyo 300 km de 0.5 lt yag koydum bugun egzoz dan biraz siyah duman cıktı alakası varmıdır yardımınız icn tesekürler

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Egzoz'dan siyah duman çıkması yağ yakması anlamına geliyor.
Fakat o kadar aşırı derecede yakmasıda anormal.

nasıl yani 5000de motor mu topladın. o zaman çok hor kullanıyorsun arkadaşım benım rs 25000de daha ust kapağına 1 kez sıbob ayarı için anahtar vurdum.onda bi yanlışlık var:silent:

ama abi yagı 3-4 gun önce koydum bugun duman cıktı yuag azalmıstı . ve bildigim kadarıyla mavi duman atmazmı

egzoz dumanını bozuk karbüratör ayarındanda yapar ama yağ yakıyosa tabiki duman ondanda atar yapacağın dumanın kolayıp yağ dumanımı değilmi tespit etmek eğer işi biliyosan zaten bakar bakmaz anlarsın koklamayada gerek yok birde bujiyi sök rengine bak nasıl yanış düzgünmü bujide yağ varmı eğer varsa yağ yakıyodur

yağ sekmanın değişecek.kapak açılsın kim bilir neler çıkacak daha sen bastırmaya devam et bakalım:rendeer:

motorun yag yakmasından olabilecek en büyük sorun nedir. öldürmezse beni sorun yok zaten dag evine götürücem motoru yag tahliyesi yprm :cherry:

motorun yag yakmasından olabilecek en büyük sorun nedir. öldürmezse beni sorun yok zaten dag evine götürücem motoru yag tahliyesi yprm :cherry:
öldürmezde süründürür:p degerli kardesım sen şimdi dağ evıne gıderken yanına 2.5 lıtre cola şişesine yağ koydur 20 50 olsun azaldıkça ekle dur bi 5000 daha gidersin:) merak etme yağsız bırakmazsan hiç bişey olmaz öylede binersin işini görür hadi allah yardımcın olsun:cherry::cherry:

öldürmezde süründürür:p degerli kardesım sen şimdi dağ evıne gıderken yanına 2.5 lıtre cola şişesine yağ koydur 20 50 olsun azaldıkça ekle dur bi 5000 daha gidersin:) merak etme yağsız bırakmazsan hiç bişey olmaz öylede binersin işini görür hadi allah yardımcın olsun:cherry::cherry:

saolasın :cherry: ya bende suanda 3 lt 10-40 motora koydugum yag var onu koysam veyatta benzincilerde acık yag varmıs ondan alıp koysam . maksat bu yazı gecirsin köyde :cherry:

saolasın :cherry: ya bende suanda 3 lt 10-40 motora koydugum yag var onu koysam veyatta benzincilerde acık yag varmıs ondan alıp koysam . maksat bu yazı gecirsin köyde :cherry:

olur olur oda olur ama 20 50 olursa daha iyi olur. açık yağda olur değil yazı kışıda görür motorun. sonrada motoru yaptırdığında blok piston krank fotoğraflarınıda çek gönder bize merakla bekleyeceğiz seni antilopcum:rendeer:

olur olur oda olur ama 20 50 olursa daha iyi olur. açık yağda olur değil yazı kışıda görür motorun. sonrada motoru yaptırdığında blok piston krank fotoğraflarınıda çek gönder bize merakla bekleyeceğiz seni antilopcum:rendeer:

abi yaptırmam =) cunki ona verceim 400-500 tl yi kenara koyarım üstüne biraz daha koyarım vitesli biseler alırım . bunuda plaka iptal edile biliyo galba bildigim kadarıyla . hurda niyetine veririm olur biter =)) ama olurda yaptırırsam mutlaka koyarım :queen:

merhaba bende de aynı sorun var. Motor ilk çalıştırmada beyaz ( mavi tabir ediliyor) duman atıyor bir süre sonra kesiyor. Subab contalarından dediler. Fakat motorda silindir çizildiyse sebebi talaş yada sekman sorunundan olabilir yağ yakar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar