Dünyanın yükünü çeken adamla gezmeler volüm 1

İyi fikir gibi görünüyor,28-29-30 ekim nasıl senin iş durumu.... arayayımmı gidersek bi yere-yerlere

abicim ünal muhtemelen motosiklet sezonunu bugünkü yağmur çamurdan sonra kapadı...belkide tövbe bile etmiştir motora:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

yarın ve 28 ekim boşum abi..
ama 29-30 çok zor...

aga koruma ekipmanların olmadan yola çıkman büyük hata..dizliği evde unutmanın bedelide ıslanmaktan daha ağır olabilir...

Bana diyene bak..Kendisi full korumaydı paşam...Neyse konuşmıyım şimdi...
Sezonu falan kapadığım yok...sadece eldiven ve yağmurlukla tamamım ben...Yalnız motor sürmeninde keyfi başka imiş...

Bana diyene bak..Kendisi full korumaydı paşam...Neyse konuşmıyım şimdi...
Sezonu falan kapadığım yok...sadece eldiven ve yağmurlukla tamamım ben...Yalnız motor sürmeninde keyfi başka imiş...

Allah allah..gelen telefon zaten hem senin hem gezinin seyrini değiştirdi..gezinin kuyruğunu yüzemedik...sana motor bot lazım bu arada...ben 1992 den beri yalnız sürerim şekerim...

Kocaeli İl Temsilcisi
Bana diyene bak..Kendisi full korumaydý paþam...Neyse konuþmýyým þimdi...
Sezonu falan kapadýðým yok...sadece eldiven ve yaðmurlukla tamamým ben...Yalnýz motor sürmeninde keyfi baþka imiþ...

:):):) onun mavili sarılı donu meşhur zati sana camurmu. Yapiyo hobbitim benim? :) unalcim :)

Telefonla alakası yok be pandacım..
Üşüdüm ıslandım..daha fazlada risk almayım dedim o kadar...

Bende 2 senedir motor sürerim..Ama çok kişi gittiğim gezilerden tek kişi dönmemiştim hiç..
Seninde dediğin gibi tecrübe oldu benim için ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar