Dünyanın en hızlı motorunu bilen varmı!!!!

Walla Arkadaşlar bende hayabusa war, ama nitro taktırmam benzine zam geliyor zaten bi de nosa para wercez:D tüp 1300-1500$ dan başlıyor, en fazla yaptığım hız 284 daha da çıkmaya cesaret ister, motorun üstünden uçtuğunda Allah Korusun Parçanı Bulamazlar. Hız Konusunda Hayabusa Ve Kawasaki ZZR :cherry:

Arkadaşlar, dikkat ettimde pek az kişi R1'dan bahsetmiş. R1 motor gücü ve kasa hacmi oranıyla aralarında en üstlerde geliyor. 294 Km/saat gören çok yakın bir abimiz var. Edirne-Istanbul arasında.. :queen:

BENDE HAYABUSA diye biliyom 442km diye ön lastik yerden kesiliyomuş bi vidio da görmüştüm.

Biraderlerim dünyanın en hızlı motoru standart olarak SUZUKI GSX1300R HAYABUSA'dır...O kadar başka söze lüzum yok:cat:

Biraderlerim dünyanın en hızlı motoru standart olarak SUZUKI GSX1300R HAYABUSA'dır...O kadar başka söze lüzum yok:cat:

Son düzenleme:

thr

kawasaki zzr 1400 200 beygir
modifiyesiz en hızlı kawasaki

dunyanın en hızılı motoru yazılmıstı oncekı sayfalarda 490 vuruyodu sanırım

:) valla be biara haberlerde izledim amerikada bi tane motor delisi racin ile saate 400 km yakın çıkıyo tabe polis amcalarım çevirmiş ama adamın saniyede 400 m yol aldı ve bunu bir rekor olduğu açıklanmış :p

slm bende bir hayabusa sürücüsüyüm burda bazıları hayabusayı öwmüş bazı kawa hastaları hayabusayı mahwetmiş burası hodrimeydan ben benim makinayla biriyle yaptıgım dragta yenildim onun makina yeni r1di modifiyeli suanda satlık ben o hayabusayla en son 330 ciwarına çıktım bu r1 sürücüsü dediğine göre 1.viteste 180km çıkıyormuş ama benim bildiğim dünyanın en süratlı motoru hayabusayoshimurax1 modeli

Noonan_Busa_450.jpg

Hayabusa ile hiz rekoru

Noonan sets top speed record at Bonneville for non-streamliner
John Noonan became the fastest man on a two-wheeled, conventional motorcycle Wednesday at the historic Bonneville Salt Flats.

Noonan, from Huntington Beach, California, turned a top speed of an amazing 259.393 mph on a 2003 partially streamlined 1,350cc supercharged Suzuki
Hayabusa.

After several passes ranging from 240 mph to 246 mph, Noonan decided to challenge the FIM World and AMA National records in the measured mile.

His down-course pass was just above 246 mph, and his return pass at 259.393 mph gave him an average of 252.662 mph (406.621 kph, passing the current FIM World record of 337.884 kph set by N. Brisset in 2002). The 259.393 mph is the fasted speed for a sit-on motorcycle in the world.

Per FIM regulations, a return pass must occur within a two-hour time frame. Stopping to catch his breath after his first run, Noonan then proceeded to unleash his historic run.

So far, due to moisture conditions, the streamliner motorcycles have been unable to attempt the crack ultimate top-speed records.

çeviri özet olarak şöyle arkadaşlar.....

Kaliforniya ' lı John Noonan adındaki arkadaş , 2 tekerlekli aleminin en hızlı adamı ünvanını kazanmış durumda.
2003 model 1350cc lik Suzuki Hayabusa makinasıyla , rekoru Çarşamba günü , Tarihi Bonneville Tuz Düzlükleri'nde kırmış.
Rekor , bir gidiş - bir de dönüş şeklindeki denemelerin ortalaması alınarak hesaplanmış.
Gidiş Denemesi = 396 kmh , Dönüş Denemesi = 417 km
Ortalaması alınmış = 406.5 kmh.

topiğe de son noktamızı böylece koymuş oluyoruz:queen:

ewt son nokta konulduuu...bende bişe ler sölim geçen güm belgesel kanalında syrettim en hızlı motor şu anda suzuki hayabusaaaaa yetkililer sölüyo bunuu ...bu topiği artık kapatalım...saygılar...

arkadaşlar konsept olarak dodge tomehawk ama türbün motorlu bi motosiklet için mtt y2k içten yanmalı bi motorda ise tartışmalı tabi fabrika çıkışlı standartlardan bahsediyoruz yoksa adam nos takıyor yapmadığı şey kalmıyor motor 500 hp oluyor yanlız 2007 de hem ducatide hemde moto czysz de yeni 200 hp nin üstünde motorlar geliyor onlarıda bu kategoriye dahil etmek lazım yani suzukinin hayabusayı yenileyip 200 hp nin üzerine çıkarması lazım bi hayabusa hayranı olarak fikrim bu

beyler amerika da TİTAN diye bi motor var dünyanın en hızlı ve güçlü motoru olarak tarihe geçtini biliyorum sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar