Dünyanın en hızlı motorunu bilen varmı!!!!

hız önemlimi arkadaşım yolaçık bas gazı bide bak yanında BMW bunlar çok motora dayanıklılık sınavı verdi hız salamlık mühüm olan 300lerin üstü dyil devamlı 300 iş bunu başaran BMW DİR bende 5yıldır 74model var ama benim gözümde 2000.küsür model daha çok motorluk yapar ben onu 2050yılına kadar binmek istiyorum alah ömür vrirse

Ahaaaa... al bi tane daha....
Mavi R_1 hayabusa ile 440 kmh ye çıkmış......

hadiiii beeeee.....:pr: :pr: :pr: :pr:

Arkadaşlar kusura bakmayın ancak bu sallama işi hepten zıvanadan çıktı.... artık sallarken mancınık felan kullanıyo bazı arkadaşlar daha uzağa sallamak için....

440 Km hızda saniyede aldığın mesafe ne kadar biliyormusun. o kadar düz yolu trafiksiz ortamı nerede buldun....
Bu motor bir den 440 a çıkmadı ya o hıza çıkana kadar hiç mi önüne kimse çıkmadı.............

Offff Offff yapmayın ya..... milleti bu kadar saf görmeyin. De ki hayabusa ile 300 gördüm kimse hadi leeennnn demez sana.... ancak dersen ki 440 yaptım...

Bende sana scoty ışınla bizi derim....
:farao: :farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne var Hayalbusa bukadar kızacak
Ben de benim regal-raptorla rodajda bizim köy yolunda 260 yaptım ama motora fazla yüklenmeyeyim sonra iyi açılmaz 500 yapamam diye fazla basmadım::koop:: ::koop::

Akira' Alıntı:
Ne var Hayalbusa bukadar kızacak
Ben de benim regal-raptorla rodajda bizim köy yolunda 260 yaptım ama motora fazla yüklenmeyeyim sonra iyi açılmaz 500 yapamam diye fazla basmadım::koop:: ::koop::

Yok akira kızmıyorum.....:p :p :p

Bende benim R6 ile geri geri 180 kmh hıza çıktım geçen gün.... şimdi sanayide geri vites taktıracam makinaya .... olmu yo böyle ittire ittire geri geri....

bi de geri vitese geçince diit diit diye öten cihazdan alacam.....:queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
HAYALBUYSA' Alıntı:
bi de geri vitese geçince diit diit diye öten cihazdan alacam.....:queen: :queen:

Onun ıngaa diye ağlayanını taktırdım benim motora ,arka teker havadayken gerigeri gidince de perihan ablanın müziğini çalıyor:flower: ::koop::

ŞU ZAMANIN MOTORLARI MALUM ÇOK HAFİF ORTALAMA 170 KG FALAN BU KİLODAKİ Bİ MOTOSİKLETİN MAX 360 370 KM Yİ GECEBİLECEGİNİ PEK SANMIYORUM ÇÜNKÜ RÜZGAR DİRENCİNİ YENEMEYEBİLİR :cat:

boy

İşiniz gücünüz yok mu sizin? Bırakın dünyanın en hızlı motosikletini de esas motosiklet.net teki en hızlı motosiklet hangisidir onu söyleyin...

1000RR rulaz !!! :queen:

boy'a sor, böyle şeylerin en doğrusunu o biliyor:mrgreen: Ama o da Honda der zaten yorulma boşuna:wiinkk:

440 yaptım diyor ya mavi arkadaşımız vay bee
kaba hesapla saniyede 122 metre yol alıyor.
Ne hayabusaymış beee 1800 valla suzukinin bile böyle bir motordan haberi yok.
İnternet sitesinde uluslar arası sitede böyle modeli yok.

dünyanın en hızlı motoru bizim okuldaydı galiba:mrgreen: arkadaşlarla ölçmüştükte hız mız hikaye!sekiz silindir alttan yanmalı:queen: çift egzantrik:mrgreen: adı aklıma gelmiyo gelince yazarım!!

Hepsi farkli kategori. Bu rekorlari anlamak icin motosiklet ne oldugunu anlamka lazim. Motosiklet 2 teker ve bir mekanizma tarafindan guc olan bir alet. Arabada 4 teker, maks 8 kizi tasiyan, 3000kg kucuk bir alet.

Dunyanin en hizli motosiklet 1997'de AMA tarafindan yapilmis jet motosiklet, saatde 370 mil (592km).

Turbo Hayabusa (yani fabrika cikis busa degil) dunyanin en hizli ic yakitli motosiklet. Bu Busa'ya yuksek basincli turbo, yuksek octane petrol ve diger performans modifikationlar yapilmis.

Ducati 999 dunyanin en hizli seri uretim motosikleti, yani fabrikadan cikis hic birseyle oynamadan bu hizi yapa biliyor.

CaBRioLeT' Alıntı:
bence hayabusa standart olarak en hızlı

Eh teknik ozellikere bakarsak Busanin maksimum hizi 324km/h ve ZX-12R'in maksimum hizi 332km/h. Tabi her ikiside 2001'den ihtibaren elektronik olarak 300km/h sinirlidir.

bike_yellow.gif

benim bildiğim hızlı motor bu :D
Engine: Rolls Royce Allison 250 series gas turbine
Power 320 HP @52,000 rpm (286 HP @ rear wheel)
Torque: 425 ft/lbs @ 2,000 rpm
Output RPM: 6,000 rpm
Compressor Speed:54,000 rpm
Weight: 500 lbs
Frame: aluminum alloy
Fairings: carbon fiber
Rake: 27 degrees
Seat Height: 31.5 in
Wheel Base: 68 in
Wheels: 17" carbon fiber, Dymag
Tires - Front: 120 60ZR17, Pirelli
- Rear: 200 50ZR17, Pirelli
Brakes: 3x320 mm floating system- 4 piston calipers, Brembo
Shocks: mono-shock adjustable oleopneumatic, Ohlins
Front Forks: 55 mm inverted
Fuel: diesel, kerosene
Fuel Capacity: 8.5 gallons (34 liters)
Lubrication: dry-sump/3.5 quarts turbine oil
Transmission: 2 speed automatic
Rear View: rear mounted camera with LCD color display plus side mirrors
Seat: single or double
Colors: infinite custom colors

fiyatı : $150,000

@deuchejunge: Onun maks hizi 360km/h gibi birseydi. Turbo hayabusanin rekoru 420 km/h .

onun üzerinde helikopter motoru var çok dehşet bir cihaz ama hayabusa daha mı hızlı bu mu hızlı bilemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar