Dünyanın en güzel ülkesi seçiliyor...

Dünyanın en güzel ülkesi seçiliyor ve Türkiye şu anda 3. sırada.
Oylarımızla birinci yapabiliriz. Haydi arkadaşlar oylayalım http://www.thevotenation.com/ adresine girerek Türkiyenin karşısındaki LİKE sekmesini işaretleyin ve listenin en altındaki VOTE'yi tıklayın...

son durum

oyumuzu kullandik.arada 40.000 oy var.insallah fark kapanir.ben simdi tum arkadaslara mail ile gonderiyom.

Bende üye olduğum diğer forumlara yazdım ve maillle gönderdim arkadaşlara. Teşekkür ederiz paylaşım için.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence en güzel ülke çin....Niyeyse hoşuma gidiyor....Şimdi vatan haini ilan etmeyin beni....Türkiye tabiiki çok güzel....Dedim ya hoşuma gidiyor....Çin....

kardeşim çinliler bu siteyi bir öğrensin 1. çinliler çıkmazsa neyim:cherry: :cherry: :queen: 1,5milyar kişi daha ne olsun:queen: :queen: NBA seçmelerinde bile yao ming hep birinci oluyor.İyi basketçi olduğundan değil memleketi çin olduğundan.:rendeer:

Bence en güzel ülke çin....Niyeyse hoşuma gidiyor....Şimdi vatan haini ilan etmeyin beni....Türkiye tabiiki çok güzel....Dedim ya hoşuma gidiyor....Çin....

:cat: :cat: :cat:

helal be kardeşim dünyanın en güzel ülkesini bile seçerken şovenist oluyoruz sen ne güzel içinden geleni yazmışsın,, tabiki Türkiye de güzel ama sırf birinci olsun diye işaretlemek ne kadar doğru bilemiyorum, bende Türkiye yi işaretledim Türkiye birinci olsun diye değil gerçekten güzel olduğu için...

haydi canlar anket var koşup Türkiye'mizi 1. yapalım. :pr:
Times dergisinde anket olur internet başındaki Türk genci yapıştırır oyları. Bilmem ne olur "Beyler 3. sıradayız hadiyin" der birisi herkes hurraa oraya oy basmaya. Internette yapılan oylamaları çok fazla ciddiye almayın.
Bi dönem yabancı bi sitede yapılan ankette Fenasi isimli bi şahıs birinci gidiyordu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4.sırada yer alıyoruz birinci olamasak bile bu derece iyi sonuç bence dünya ülkeleri içerisinde.Tabiki gönlümüz birinci olmasında...

Bide bişeyi anlamıyorum Azerbeycan'ın neresine oy vermişler onu anlamadım bilmediğimiz bir yerleri var ki vermişler tamamda;ama neresi?

arkadaşlar beck ile geri gelip tekrar oy kullanabiliyorsunuz max üç kere oluyor bu

saçma bence. herkes kendi ülkesine oy verecektir. sonuçta araba veya takım oylanmıyor, ülke oylanıyor. yukarıdaki anket sonucuda batılıların bu ankete rağbet etmediğini gösteriyor. avrupa'nın büyük ülkelerinden bir tek ingiltere var ki onlar da aşırı milliyetçi zaten.

dfa

işlem tamam bir oyda benden baskalarına haber vermeye basladım bile

Bende Çin'e Sempati duyuyorum.. Ne hikmettir yaptıkları dandik ürünlerde olsa sevdirdiler kendilerini bana

abi en guzel ulke olarak turkiyeyi oylamak bir turk olarak mantikli gelmiyor bana . ulkemiz yolsuzluklarin kol gezidigi . insan haklarindan nasibini almamis. egitimsiz. saymakla bitmez bu tarz seyler varken bence haksizlik etmis oluruz.

dogru ellerde yonetilseydi su anda dunyanin turizim de onde giden . yer alti kaynakari dogru kullanilsa idi sanayide cok gelismis. cifcilere onem werilseydi tarimda 1 numara olabilirdi.

ama kabul edin su anda ulke olarak vasatinda altindayiz

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
benim oyumla farkı iyice açmış olduk ::kendinle.gurur.duyan.adam.smileysi::
oylayınce en iyi ülke biz mi olduk acaba ::akıl.hastanelerinin.önündeki.heykel.smileysi::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar