Dünya Motokros Şampiyonası Heyecanı Eylül'de Afyon'da Yaşanacak

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Afyonkarahisar’da 1-2 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası’nın basın toplantısı Çırağan Palas Kempinski’de düzenlendi. Toplantıya Afyon Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, FIM Avrupa Başkanı Wolfgang SRB, Youth Stream Asbaşkanı Luigi Zompetti, Motor Sporları Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ve milli motosikletçisi Kenan Sofuoğlu ile birçok motor sporcusu katıldı.

Onur ve gurur duydukları bir günde olduklarını söyleyen Bekir Yunus Uçar, “Bu organizasyon için Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile Orman Bakanımıza sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Mütevazi bir federasyonuz. Federasyonumuz, Türkiye’de motor kullanımını daha fazla gence ulaştırmaya çalışıyor. Daha iyi olacağımız günlere yürüyoruz. Afyon’daki organizasyon sportif olarak ülkemize motor sporları olarak katkı sağlayacak. Bizim için önemli olan ülkemizin menfaati. Yarışlar 67 canlı yayınla 180 ülkeye ulaşacak. Bizim için en önemlisi ülke menfaati. 1 milyar insanın televizyondan izlediği, 2 milyar insanın internetten takip ettiği organizasyonu yapacağımızın mutluluğu içerisindeyiz. İşin içinde çok hizmet ve emek var. Valimiz ve belediye başkanımız çok yardım etti. Açtığımız sportif pencere ile ülkemize ve Afyona vizyon kazandıracağız. Şampiyonanın 18. ayağı Afyon’da yapılacak. Umut ediyorum ki dünya şampiyonu Afyon’da belli olacak. Güzel bir organizasyon olmasını diliyorum” diye konuştu.

M9ECuJ.jpg

oWqjWj.jpg

qWqk0v.jpg

wp2hWZ.jpg

Ekli dosyalar

• mxgp-afyon-2018.jpg
    mxgp-afyon-2018.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 14,594
Moderatör tarafında düzenlendi:
" Türkiye’de motor kullanımını daha fazla gence ulaştırmaya çalışıyor. Daha iyi olacağımız günlere yürüyoruz."
Bu cümle çok hoşuma gitti inşallah böyle olur.

Ooo gidilir buna :) umarım ağustosta tekrar günceme gelirde unutup kaçıemayız.

sadece pazar günü için junior bilet 140 euro
sadece pazar günü için vip bilet 280 euro

bütün haftasonu için junior bilet 200 euro
bütün haftasonu için vip bilet 400 euro

çadırda kurmalı bilet 1 organizaston için 150 euro

organizasyon şekline çok hakim değilim. detayları burada bulabilirsiniz. https://turkey.motocross-viptickets.com/21681-mxgp-of-turkey/en/

9 günlük kurban bayramından sonra ki hafta sonuna geliyor. keşke kurban bayramı tatiline denk getirebilseydiler. izleyici sayısı kat ve kat artardı diye düşünüyorum.

federasyonun da, bilet fiyatlarını biraz sübvanzse etmesi gerekir diye düşünüyorum...

saygılar

Konaklama dahil yaklasik 1000 TL'yi kaç kişi karşılayabilir. MR=MC noktası vardır ekonomide, fiyatlar ona göre hesaplanır, burada bu nokta biraz geçilmiş gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar