Dünden Bu Sabahı Anca Yaptım Köfte Köfte Diye Diye

Kocaeli İl Temsilcisi
afiyet şeker olsun erol abi :) yahu köfte işin bahanesi gibi görünüyor büyük ihtimalle bunalmışsın sen yoksa illa köfte yemek için bi dünya yola gerek yoktu be abi , gerçiii bizim buraları da bilirsin sen yaaaa eski toprak misali :) bişey demiyorum:)

tekerine emeğine sağlık afiyet şeker olsun..:rendeer:

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

sağolun aynı kriz bende de tuttu bir ara pastırma krizide tutmuştu gerçi gittim buldum aldım :)

kayseriye deme şimdi :cherry::santa:

helal olsun Erol Dayı vallahi gaza getirdin ben üşenir o kadar yolu gidemez İstanbulu daha çıkmadan ilk gördüğüm köfteciye dalardım,saygıyla selamlıyorum...Amaç gezmekse köfte bahane...

afiyet şeker olsun erol abi :) yahu köfte işin bahanesi gibi görünüyor büyük ihtimalle bunalmışsın sen yoksa illa köfte yemek için bi dünya yola gerek yoktu be abi , gerçiii bizim buraları da bilirsin sen yaaaa eski toprak misali :) bişey demiyorum:)

tekerine emeğine sağlık afiyet şeker olsun..:rendeer:

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

kayseriye deme şimdi :cherry::santa:

sağol irfan kayseriye malatyaya giderken ugrarız:) ciddi olarak köfteyi çok severim iznik çınatçık çatalca kestanelik köyü ve çorlu birtat sürekli gittiğim köftecilerdir

helal olsun Erol Dayı vallahi gaza getirdin ben üşenir o kadar yolu gidemez İstanbulu daha çıkmadan ilk gördüğüm köfteciye dalardım,saygıyla selamlıyorum...Amaç gezmekse köfte bahane...

muhahkak ki motosikletle gitmek tir amaç çatalcadada var köfteci mesela ama yol yapmak adına çorlu aklıma geldi

Kocaeli İl Temsilcisi
sağol irfan kayseriye malatyaya giderken ugrarız:) ciddi olarak köfteyi çok severim iznik çınatçık çatalca kestanelik köyü ve çorlu birtat sürekli gittiğim köftecilerdir

muhahkak ki motosikletle gitmek tir amaç çatalcadada var köfteci mesela ama yol yapmak adına çorlu aklıma geldi

abi , bende işin şakasında değilim :cherry: gerçiii bu körfez mesafesi kesmez seni bilirim :) ancak küftede çok iddialıyız yani , yok hani köfte tiryakisiyim deyince 4 gün öncesinden bir resim afiyet olsun...:)

kim

yemek olunca hiç affetmiyorsun erol abi :) afiyet şeker olsun.

yemek olunca hiç affetmiyorsun erol abi :) afiyet şeker olsun.

sağol,teşekkürler

i irfan soğuk köftelri erol abiye ikram ediyosun nerde kaldı misafir perverliğimiz...cık cık:mrgreen::queen:

sıcak olandan çok yedik arkadaş için soğukta yeriz

abi , bende işin şakasında değilim :cherry: gerçiii bu körfez mesafesi kesmez seni bilirim :) ancak küftede çok iddialıyız yani , yok hani köfte tiryakisiyim deyince 4 gün öncesinden bir resim afiyet olsun...:)

[url]http://img812.imageshack.us/img812/6827/img5477a.jpg[/URL]

sağol irfan

dayı güzel bir mini trakya gezisi yapmışsın afiyet olsun

sağol evet hava güzel olunca değerlendirdim

Afiyet olsun hocam,inşallah birgün birlikte gideriz.Canım çekti doğrusu:)

İyi yapmışsınız gezmekle.Köfte ısırken verdiğiniz poz sebebi ile , kul hakkı kriterlerinden dolayı bana köfte borçunuz var :p Haber vereyim dedim.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel bir gezi olmuş.:cat:
Afiyet olsun.

Afiyet olsun hocam,inşallah birgün birlikte gideriz.Canım çekti doğrusu:)

sağol inşaallah,pantolondan memnunmusun

İyi yapmışsınız gezmekle.Köfte ısırken verdiğiniz poz sebebi ile , kul hakkı kriterlerinden dolayı bana köfte borçunuz var :p Haber vereyim dedim.

her daim üstad,benden doğan her türlü hak ödenir

Güzel bir gezi olmuş.:cat:
Afiyet olsun.

sağolun teşekkürler

evet, pantolon umduğumdan daha iyi çıktı.Oldukça kullanışlı ve rahat.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Afiyet bal şeker olsun
okadar meraklıysanız köfteye birdahakine 25 km daha gidip AHMETBEY köyünde kilo işi köfte yiyin tekirdağ işi değil gerçek satır köftesidir köye girdiğinizde sagdan ikinci köfteci gerçek olanıdır iki basamakla dükkana inilir
deneyin mutlaka çok dua edersiniz bana
Tekeriniz düz basa

Afiyet olsun dayı rabbim kaza bela vermıye...

sağol kardaş amin

Afiyet bal şeker olsun
okadar meraklıysanız köfteye birdahakine 25 km daha gidip AHMETBEY köyünde kilo işi köfte yiyin tekirdağ işi değil gerçek satır köftesidir köye girdiğinizde sagdan ikinci köfteci gerçek olanıdır iki basamakla dükkana inilir
deneyin mutlaka çok dua edersiniz bana
Tekeriniz düz basa

sağolun en yakın zamanda gerçekleltirmek isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar