dün gece bu sabah

allah kabul etsin dualarınızı..bende televizyondan seyrettim sultanahmet ten canlı yayın vardı..geçmiş olsun allah (c.c) dualarınıza binaen korumuş sizi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah kabul etsin abicim :) Foto makinesinin Cd si yanındaysa bi qün uğriyim yüklemye ?

allah kabul etsin abicim :) Foto makinesinin Cd si yanındaysa bi qün uğriyim yüklemye ?

teşekkür ederim kardeşim kolaymış becerebıldim yüklemeyi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------

allah kabul etsin dualarınızı..bende televizyondan seyrettim sultanahmet ten canlı yayın vardı..geçmiş olsun allah (c.c) dualarınıza binaen korumuş sizi...

ALLAH razı olsun kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 PM ----------

Allah Razı Olsun abim.....Gerçekten anlamlı bir gezi olmuş....

teşekkür ederim .

....:) Öncelikle büyük geçmiş olsun diyorum.Kandilde oğlunuzla böyle anlamlı bir gezi bence de çok isabetli olmuş.:cat:
Sizin ve herkesin duaları kabul olur İNŞALLAH....:)

:cat:Eyvallah sinan valla senin duanı aldıktan sonra kim tutar beni bilemiyorum.evlatla gezmek birbaşka tat veriyor değilmi?kandilin kutlu olsun selamlar.:cat:

eyvallah abi de sen yinede tut kendını sen evlatlarınla gezmenın tadını daha iyi bılıyorsundur. Hepsinin kocaman bir maaşallahı var.Bir başka stedende takıp etmiştim hepınıze bravo ayakta alkışlıyorum .ALLAH hepınıze kazasız belasız keyıfli sürüşler nasıp etsın :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pionner,Kaç watt bu motor :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar