dün gece bu sabah

malum dün gece regaip kandili idi oğlumla beraber gece şöyle bir camileri dolaşım dedık bırkaç foto cektık sizinle paylaşalım istedık

süleymanıye camii tadılata girmiş

camiileri gezdıkten sora dönüş yolunda eyüp hastanesi önlerinde sol şeritte ilerliyordum arkamda bir sürü araç vardı sanki başı ben cekıyordum gibi ilerde sağda park halındeki beyaz bır kamyonet birden düğün konvoyunun önünü keser gibi sol serıde yanlamasına cıkıp durdu yolu kesti hızım göstergem calışmadığı için tahmını 80 civarındaydı firenlere asıldım arkamdakı araclarda firenlediler onların lastık seslerını duyunca arkamdan biri üstüme cıkar diye firenleri bıraktım kamyonet ile orta kaldırım arasından geceyım derken iğne deliği kadar kamyonet kalkış yaptı kasası iyice benı sıkıştırdısağa açılınca kurtardık ama düştük peşine oğlumun uykusu iyice acılmıştı o iyi oldu aralardan zig zag yapıp kaçtı ama yakaladık polise pılakasını verdık inşallah gerisini polisler ypmıştır. böyle bir geceden sora sabah 5,30 da uyandım hiç yorgun değildim motorumu garajdan cıkarıp kemerburgaz dan bahce köye ordan sarıyer kahvaltı ve sahilden beşiktaş eminönü eyüp işime geldim çokta güzel oldu .kimsecıkler yok yollarda ama biraz üşüdüm tavsiye ederim sabahları erken kalkıp arada bır yapmak lazım .

Son düzenleme:
Allah Dualarınızı Kabul Etsin,,,
Güzel Ve Oglun İçin Anlamlı Bır Gezı Olmuş,
Genç Kardeşlerımıze Camilerimizi Göstermek Güzel Bir Duygu...

Allah dualarınızı kabul etsin askon....

diğer fotograflarıda atarsan sevinirim

Rapbim Dualarınızı kabul eylesin ibadetlerinin devamını nasip eylesin...

arkadaşlar söylemeyı unuttum ama bütün motor camiası için bol bol dua ettim .

dualarımız ortak hepımızın inşallah kabul olur .hepınıze teşekkur ederim:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kabul etsin, şimdiki çocuklar böyle şeylerden mahrum büyüyorlar malesef ondan sonra da hayırlı insan olmaları bekleniyor...

abi tekerine saglık.
duaların kabul ve makbul olur inşallah.
öok güzel olmuş baba ogul gezmişsiniz..
keşke bende babamla gezebilsem..

abi tekerine saglık.
duaların kabul ve makbul olur inşallah.
öok güzel olmuş baba ogul gezmişsiniz..
keşke bende babamla gezebilsem..

BEN OĞLUMU ALDIM GEZDIM SENDE BABANI AL GEZ benım babam da pek bınmez ama arada bır kısada olsa gelır benle

allah kabul etsin dualarınız sizleri korumuş geçmiş kandiliniz mübarek olsun :rendeer:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kabul etsin, babamla camileri gezdiğimiz çocukluk günlerimi anımsadım ve özledim bi an...

Allah kabul etsin abi, kazasız belasız sürüşler nasip etsin, başınıza gelen hadiseden dolayıda çok geçmiş olsun, motor ile senin resmini görünce hatırladım :)küçükköyde çok görmüştüm motorunu, bi gün yanına gelip gidonu racing tarzı yapmışlar çok güzel olmuş demiştim sonrasında 5-10 dk sohbet etmiştik :)

Allah kabul etsin abi, kazasız belasız sürüşler nasip etsin, başınıza gelen hadiseden dolayıda çok geçmiş olsun, motor ile senin resmini görünce hatırladım :)küçükköyde çok görmüştüm motorunu, bi gün yanına gelip gidonu racing tarzı yapmışlar çok güzel olmuş demiştim sonrasında 5-10 dk sohbet etmiştik :)

eyvallah hala aynı adresteyım yolu düşen bütün arkadaşlara kapımız her zaman açık çayımız demli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar