Dün gece beşiktaştaki olay!

Arkadaşlar, dün gece 22.30 gibi Beşiktaştan eve dönüyordum. Karaköy istikametine sahil yolundan ilerliyorum. Yanıma 07 model VFR800 yanaştı.
Hayallerimin makinesidir kendileri. Işıklarda inceliyorum aleti. Sonra sürücüsüne baktım. 50-55 yaslarında bir abimiz. Bellik, dirseklik ve dizlik tamam. Eldiven bile var. Üzerinde beyaz t-shirt. Ama kask yok! :cyclopsan
Herneyse, şaşkınlığım geçene kadar çoktan kalkmıştık.. Abimiz hafif virajlarda makineyi öyle bir yatırıyorki, "Rossimisin abi" diye geçirdim içimden! Bir sonraki ışıklarda yanımıza birtanede FZ6 yanaştı. Abimiz FZ6 sürücüsüne yan yan bakıp aragaz veriyor. Yaşının olgunluğunu taşıyamıyor diye düşünce aldı o anda nedense. İşin kötüsü FZ6 sürücüsüde oltaya geldi. O da başladı aragaza..
Işıkları beklemeye başladılar. Ve yeşil göründüğü anda FZ6'nın hafif ön kaldırmasıyla beraber hızla çıkış yaptılar. Olayın sonucunu anlatmak istemiyorum, zaten çokta önemli değil. Ancak böyle olayları gördükçe kazalardaki artışın sebeplerini anlayabiliyorum. Eğer bu abilerimiz buradalarsa onlara seslenmek istiyorum. Lütfen biraz daha olgun olalım. Hayat tecrübedir, ama acı tecrübe olmasın!

haklısın kardeşim benmde yanımdan nezaman 150nin üstünde bi ss gecse dua ederim şmd bi kaza olmasında görmiyim die..

Komik, nedense çok oluyor bu, kapışalım mı der gibi bakışlar, bakmayla kalmayıp söyleyenler.. Öyle şeyler tarzım değil deyince de, şaşkın şaşkın bakıyolar.. Öyleleri öldüğü zaman üzülmemek lazım, arınsınlar aramızdan...

bizim evin E-6 ya yakın olması sebebiyle her gece yüksek devirlerde SS sesleriyle uykuya dalıyorum, önceden umursamazdım "vay beee ne basıyolar" derdim hatta içimden ama bu camiaya girdikten sonra dua ediyorum artık kazasız belasız sürmeleri için:pale:

Son düzenleme:
kardeşim bu tür kapışmaları gidin özel pistlerde ne bileyim otoban da falan yapın.Şehir içinde yapılacak işmi bu yaa!!!.Bu olaylar yüzünden milletin gözünde serseri durumuna düşüyoruz.

ben boşuna demiyorum racer kullanıcıları çabuk gaza geliyor diye..........................

valla dogru söylüyosun ama kim öyle makinalara binipte gaza gelmez ki kendimi örnek verirsem kesin bende gaza gelirim ama uzatmam...:cherry:

Komik, nedense çok oluyor bu, kapışalım mı der gibi bakışlar, bakmayla kalmayıp söyleyenler.. Öyle şeyler tarzım değil deyince de, şaşkın şaşkın bakıyolar.. Öyleleri öldüğü zaman üzülmemek lazım, arınsınlar aramızdan...

malesef öyle olmuyo işte gene üzülen biz oluyoruz :pr:

bu tarz zibidiler hep var ve var olmayada devam edicek malesef...cumartesi günü topkapı'dan m.köy istikametine E5'den seyrederken haliç çıkışı aynamda biraz uzakta iki tane far gördüm...dedim bu kesin SS ve birazdan dengesiz bir hareket yapar...arkadaş beni yanıltmadı yaklaşık 2-3 saniye sonra en sol şeritle orta şerit arasından benim bulunduğum yerin mm'lerle ölçülücek derecede solundan ani bir gazla hafifte kafa kaldırarak beni ve diğer araçları silme geçti...hadi beni boşver kafayı indirdiği yerde bir araç ani sola kırdı son anda kurtardı...ilerde kaza yapmış görseydim bu arkadaş için zerre kadar üzülmeyi bir kenara bırak merakla ailesini bekler onlarada nasıl motor kullandığını anlatır onun için üzülmemeleri gerektiğini tembih ederdim...::angry2::

arkadaslar, iste benim de bir cok mesajimda belirtmek istedigim de bu; once kendi kendimizi elestirmemiz, yaptiklarimizi dusunmemiz, mumkunse egitmemiz gerekli, sonra diger suruculerden, kose yazarlarindan, esimizden-dostumuzdan saygi gorebiliriz.
tabii bu cok zor bir sey. nasil binlerce itfaiye araci, ambulans, taksi, minibus, kamyon ve otomobil surucusu arasindan cikan bir kac tane "katil" hemen elestirilmeye basliyor, bizlerin arasindan da (ekmek derdinde veya zevk icin kullanici) cikan bir kac tane "heyecanli arkadas" savunulmaya basliyor, ki aslinda bunlarin da bir kenara cekilip ayiredilmesi gerekiyor.
ama ne 4teker ne 2teker suruculerini kolaylikla hizaya sokmak mumkun, ozellikle kurallara uymanin ayip sayildigi Turkiye gibi bir memlekette.
burada bu mesajlari takip eden sadece kucuk bir kitle var, ve bunu daha once belirttigimde, "sanki bu kucuk kitle herseyi biliyor mu ki" gibi bir yorumla karsilasmistim, ki demek istedigim bu degildi.
bu kucuk kitle birseylerden haberli, konusuyor, tartisiyor, hakli-haksiz, bilgili veya degil, fakat disarida bu gibi kaynaklardan bile haberi olmayan, olamayan, olsa bile umursamayan o kadar cok 2tekerli var ki...

saglicakla kalin.....

Demekki şehir içinde daha zevkli oluyor :)
HayatımHapyek adlı arkadaş FZ6 tokatlar demiş 600cc ile 800 cc bir değil ayrıca bence yanlış bir olay şehir içinde böyle şeyler yapılması sen ne kadar profesyonel olsanda karsıdakileride her zaman gözlemlemen lazım dengesiz insan çoğunlukta çünkü.Ayrıca o yaştaki bir insanın refleks leride ne kadar kuvvetli olabilir tartışılır. bu tür şeyler sen yapmasanada başka birinin kaza yapmasına sebep ola bilir...:farao:

Yarışanlara alıştık zaten, ama bazı korumaları takıp kask takmayan tipler burdada türedi...çok ilginç:silent:

Demekki şehir içinde daha zevkli oluyor :)
HayatımHapyek adlı arkadaş FZ6 tokatlar demiş 600cc ile 800 cc bir değil ayrıca bence yanlış bir olay şehir içinde böyle şeyler yapılması sen ne kadar profesyonel olsanda karsıdakileride her zaman gözlemlemen lazım dengesiz insan çoğunlukta çünkü.Ayrıca o yaştaki bir insanın refleks leride ne kadar kuvvetli olabilir tartışılır. bu tür şeyler sen yapmasanada başka birinin kaza yapmasına sebep ola bilir...:farao:

Alem adamsın sende :mrgreen: adam orada şaka olsun diye yazmış sende ciddiye almışın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar