Dün gece 11:30 Civari Maltepe Sahilde Tek Teker Yapan Kimdi?

seni solladıysa sen hastaneye morglara fln bak:p:queen::queen:

haklısın bu neya böyle millet gaz kaçırsa hemen ö teki topik açacak
gereksiz bazı topikler can sıkmaya başladı :pr:
önce kişi düşünür bi konu açmadan önce ben bu konuyu açsam faydası olurmu acaba gereksiz yere yer işgal etmeye gerek yok :cat:

abi hani motorun aynaları vardı
ımmm bide grenajları
işte o bendim abi
hatta aldım başımı gittim hatırlıyomusunn:p

vayy dostum sen pendikdenmisn bende pendikliiym:):) vayhahay sözüm muratoygura

adamın actıgı topice laf ediosunuz bide topic sayfada hep enuste sayenizde bırakın tarihe gomulsun:p

edeb tek teker yapamamaksa susarız bilader ! :p

biz susalım tek teker yapabilenler konussun....! buyrun !!!!! :p
konuşmasınlar abi..Çok matah bişi yapıyorlar sanki..Birde konuşacaklar mı!:farao:
adamın actıgı topice laf ediosunuz bide topic sayfada hep enuste sayenizde bırakın tarihe gomulsun:p

Nie muharrem.. Adam gayet mantıklı ve yerinde bir topic açmış.Yeter yani..Bunun önüne geçmek lazım

konuşmasınlar abi..Çok matah bişi yapıyorlar sanki..Birde konuşacaklar mı!:farao:

Nie muharrem.. Adam gayet mantıklı ve yerinde bir topic açmış.Yeter yani..Bunun önüne geçmek lazım

arkadas teker yapıolardı millet rahatsız olmus dio peki kimden rhtsz olms motorlardanmı yoksa onu cekenlerdenmi gec bunları arkadasım bn smdye kdr tekerde gorulen motordan rahatsz olndugunu bilmiorum ozellikle caddede:bounce:

buarada bitek kemalden rhtsız oluyolarmıs ole duydum bn arabaların bagajın ustune koyuyomus on tekeri:p

:queen::queen:
arkadas teker yapıolardı millet rahatsız olmus dio peki kimden rhtsz olms motorlardanmı yoksa onu cekenlerdenmi gec bunları arkadasım bn smdye kdr tekerde gorulen motordan rahatsz olndugunu bilmiorum ozellikle caddede:bounce:

buarada bitek kemalden rhtsız oluyolarmıs ole duydum bn arabaların bagajın ustune koyuyomus on tekeri:p

:queen::queen::queen: alemsim lenn
ama bugün ümraniye de bende teker yapmıştım vallahi de billahide
konu açılırken neden açılmış hiç belli deil teker yapan kimdi ne alaka
açan arkdaş teker yapanı kınadım yada çok hoşuma gitti deseydi daha iyi olurdu anlardık o zaman tam olarak teker yapana yaklışımlarını ???
rahatsız olan arabaları görmüş sadece ya belki o araç içindekilerin hoşuna gitmiştir aracaba sordumu ki araç kullanan sürücülere ?????
ben hala bu konunun tam olarak ne için için açılmım olduğunu anlamadım ,
içkiyi fazla mı kaçırdım yoksa :p:p

abi birbirimizi afişe etmeyelim lütfen.yaptıysak sanat için yaptık:p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu tekekerle alakalı her topiğe sinir oluyorm.Amaçları neki bunların ? Ön tekeri kaldırınca ne oluyor.. Kendilerinin ve insanların canlarını hiçe sayıyorlar..Motosikletlerine verdikleri zararlarda cabası..Tekerden düşseler üzülmem vallahi! Kusura bakmayın dolmuştum iyice burada patladım.. Motosikleti adam gibi kullansana arkadaşım..Ne için yapmışlar o ön tekeri..Allah'a yakın bize uzak olsun böyleleri.. Bunlar yüzünden motorcular serseri oluyor.Trafikte sevilmiyorlar.. Taksimde sallandırmak lazım bir kaç tanesini..

kardeş hiç sorma ya.adanadan da bi arkadaş var.mavili hani.tanırsın ya.tequ falan derler.:farao:yada smileys koyim:p

Son düzenleme:
bugün biri tam şifa ışıklarda kıcı yanına almış gidiyodu crusir marka vermem :D
ilerde ss e bi turluk binersem denermiyim acaba hiç sanmıyorum :) ama teker almış gidenleeri görüncede hiç kötü gözle bakamıyorum hşuma gidiyo aslanlarım benim ama lütfen trafigi kontrol etsinler sakata bırakmasınlar işi

Abicim ben oturduğum yerden rahatsız oldum insanlar nasıl olmasın :p
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kardeş hiç sorma ya.adanadan da bi arkadaş var.mavili hani.tanırsın ya.tequ falan derler.:farao:yada smileys koyim:p

:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar