dün gece tek keter yapan kimdi geçen gece de beni sollayan kimdi
al sana topik açma olayı :mrgreen::queen:
seni solladıysa sen hastaneye morglara fln bak
dün gece tek keter yapan kimdi geçen gece de beni sollayan kimdi
al sana topik açma olayı :mrgreen::queen:
seni solladıysa sen hastaneye morglara fln bak:queen::queen:
Bence topic,insanın kendine yakışanı giymesidir.
Bence topic,insanın kendine yakışanı giymesidir.
sana ben hiç bişi yakıştıramıyorum :farao::queen:
erhan edebinle otur sus biraz![]()
konuşmasınlar abi..Çok matah bişi yapıyorlar sanki..Birde konuşacaklar mı!:farao:edeb tek teker yapamamaksa susarız bilader !![]()
biz susalım tek teker yapabilenler konussun....! buyrun !!!!!![]()
adamın actıgı topice laf ediosunuz bide topic sayfada hep enuste sayenizde bırakın tarihe gomulsun![]()
adamın actıgı topice laf ediosunuz bide topic sayfada hep enuste sayenizde bırakın tarihe gomulsun![]()
konuşmasınlar abi..Çok matah bişi yapıyorlar sanki..Birde konuşacaklar mı!:farao:
Nie muharrem.. Adam gayet mantıklı ve yerinde bir topic açmış.Yeter yani..Bunun önüne geçmek lazım
arkadas teker yapıolardı millet rahatsız olmus dio peki kimden rhtsz olms motorlardanmı yoksa onu cekenlerdenmi gec bunları arkadasım bn smdye kdr tekerde gorulen motordan rahatsz olndugunu bilmiorum ozellikle caddede:bounce:
buarada bitek kemalden rhtsız oluyolarmıs ole duydum bn arabaların bagajın ustune koyuyomus on tekeri![]()
abi birbirimizi afişe etmeyelim lütfen.yaptıysak sanat için yaptık![]()
Bu tekekerle alakalı her topiğe sinir oluyorm.Amaçları neki bunların ? Ön tekeri kaldırınca ne oluyor.. Kendilerinin ve insanların canlarını hiçe sayıyorlar..Motosikletlerine verdikleri zararlarda cabası..Tekerden düşseler üzülmem vallahi! Kusura bakmayın dolmuştum iyice burada patladım.. Motosikleti adam gibi kullansana arkadaşım..Ne için yapmışlar o ön tekeri..Allah'a yakın bize uzak olsun böyleleri.. Bunlar yüzünden motorcular serseri oluyor.Trafikte sevilmiyorlar.. Taksimde sallandırmak lazım bir kaç tanesini..
Abicim ben oturduğum yerden rahatsız oldum insanlar nasıl olmasınarkadas teker yapıolardı millet rahatsız olmus dio peki kimden rhtsz olms motorlardanmı yoksa onu cekenlerdenmi gec bunları arkadasım bn smdye kdr tekerde gorulen motordan rahatsz olndugunu bilmiorum ozellikle caddede:bounce:
buarada bitek kemalden rhtsız oluyolarmıs ole duydum bn arabaların bagajın ustune koyuyomus on tekeri![]()
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
kardeş hiç sorma ya.adanadan da bi arkadaş var.mavili hani.tanırsın ya.tequ falan derler.:farao:yada smileys koyim![]()