Dün gece 01-07-2006 kaza yaptım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her zaman kendimle gurur duyardım.Ben çok sağlam bir sürücüyüm diye.Bırak kaza yapmayı elim yere değmemişti.
İşten geldim ve annemlerden eşimle kızımı alıp eve getirdim.oturup t.v. seyrettim.Sonra sitemize girdim ve birkaç mesaj yazdım.Birden elektrikler kesildi.
Hanıma dedim ki;''şimdi ortalık zifiri karanlıkken motora ne güzel binilir.''

Her zaman umursamayan hatun,hadi gel gezelim dedi.O arkada ben önde bindik bizim zat ı muhtereme indik Pendik sahiline.Biraz dolaştık kartal dan geri dönerken hatun önde kullanıp kullanamayacağını sordu.Dolayobadan Aydos yoluna girdik.Oralar biraz daha tenha olur.Aldım onu öne gaz açıp kapamasını,fren yapma şeklini falan öğretiyorum.Tabii direksiyon ve elciklerin kenarından tutarak.
Evin sokağına kadar geldik herşey çok iyiydi.Ben bir anlık gafletle kumandayı ona vereceğimi sakin olmasını söyledim.Bir saniye içinde hatun hem gazı açtı sonuna kadar,hem de kendini bir kastı ki,motor yolun kenarındaki direğe doğru sprinte kalktı.

Ne kadar ''gazı bırak,herşeyi bana bırak'' desemde o kısa süre içinde yoldan çıkma durumuna geldik.Ben son bir hamle ile direkten kurtarıp,motoru çimlere yatırmayı başardım.Motor bir yana gitti saplandı,biz ikimiz başka tarafa sürüklendik.

Allaha çok şükür hemen ayağa kalktım ve takılı kalan gazı kapadım.Hanımın ayak bileği ağrıyordu.Biraz da soyulmuştu.Önce eve getirdim baktım kırık falan yok.Ama ödem oluştuğu için her ihtimale karşı film çektirmek istedim.Hastaneye götürdüm.Az önce eve döndük ve durumu çok iyi.Bende ise çok ufak çizik var ayağımda.

Uzun lafın kısası akşam akşam kendi kendimize iş çıkardık.Demek ki insanı bazı olaylar çağırıyor.Benim gibi çok dikkatli ve iyi sürücüyüm diyen biri için ise sadece şu söylenir herhalde:
'' Büyük lokma ye,büyük konuşma...''

Allahım beterinden saklasın.Verilmiş sadakamız varmış.

aman cnm abim geçmiş olsun varsa yapabilceğimiz bişi belki pimpiriklencen ama
uyuma bu gece:rendeer:

çok çok geçmiş olsun bu gaz teli takılı nasıl kaldı anlamadım:silent:

çin işi abi çin:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar sorun gazda değil,bizim lazda.İlginize teşekkür ederim.Zat iyi bir motor sayılır çinli akranlarının içinde.

hadi çin kavgası edek :p

"harfendaz" arkadaşım bununla geçmiş olsun ama gece gece hakkaten iş açmışsın başına.En büyük kazan bu olsun kardeşim.Yengeyede çok geçmiş olsun.

yahu çinlide ne kabahat var yenge paniklemiş muhtemelen motor çimlerin üstüne düştüğünde gaz pozisyonunda yere temas etmiş takılmada o yuzden olmalı

geçmiş olsun yengeye artık kolay kolay vermezsin motoru:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlarım çok teşekkür ederim.hepinizden Allah razı olsun.

ustad gecmis olsun..gecen sene bodrumda tatildeyken bende motor kiralamistim..scooter..esime verdim al kullan diye..gayet guzel kullaniyordu..sahilde marinada giderken birden bire kucuk bi fino kopegi havlamaya ve bize dogru kosmaya basladi..:)) bizim hanim birakti direksiyonu falan elini kafasina gotuup bagirmazmi..bende arkadan zor yetistim..bi kac karis kalmisti ,denize ucuyorduk..:)) suan iyi kullaniyor ama..genede pek guvenme keza hala arka koltukta oturmaya cesaretim yok..:)) gecmis olsun ustad ..ALLAH daha kotusunden korusun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar hepinize iyi niyetli mesajlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
gazman dostum haklısın bayanlar bizim kadar soğukkanlı olamıyor herhalde.
Allah şükür siz de ucuz atlatmışsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar