Dün cenneti gördümmm..!

cok guzel bı gezı paylasım ıcın tesekkurler.

Biz tşk edr arkadaşım yorumlarınız için:)

AOfffffff:p:p:p....Ali boba ne güzel yerlere gitmişsiniz ammi yaw Malatya taraflarının bu kadar güzel olduğunu hiç bilmiyordum valla gidilesi görülesi yerlermiş hakketen bu arada resmen uçmuşsunuz gene her zaman ki olduğu gibi mükemmel ötesi bi gezi yapmışsınız katılan herkesin eline koluna sağlık Ali,Hayali Abi,Hasan,Ve Halil usta' bu guzellikleri bizimle paylaştıkları için sonsuz muhabbetler...

Allah yüzünüzdeki tebessümü hiçbir zaman eksiltmesin Allaha Emanet olun görüşmek üzre...Herkese Selamlar...:cat::cat:

Eyv harunum tşk edr

Paylaşım için teşekkürler.Deva:cat:mını bekleriz.:cat:

inş devamıda gelir serdarım allah saglık sıhat verdikce:)

Hemşerilerim, Allah muhabbetinizi daim etsin...

Allah razı olsun abi sagol

önünüde bir karıs kaldırırrrmısss oooy oyyy:):):):)

Sen sus allahın kroscusu resimin devamını seyretmen lazımdı ama resimler anlık görüntülere deniyor:pO resmi çekebilen hayali abiye burdan tşk sunuyorum:rendeer::rendeer:

güsel gezi olmus neden se ben antepte deilken oluyor böyle geziler telafisi olurmu acaba bunların:silent:

yaw arkadaş benimde gezesim var motorum yok nedecem ben böle yaw... Ali abisi bana bi kıyak yapsana :D şu sradı alalım hemen :D

süper gezi süper kareler emeginize saglık :cat::cat::cat::cat::cat:

eyv kenan kardeş diline saglık

güsel gezi olmus neden se ben antepte deilken oluyor böyle geziler telafisi olurmu acaba bunların:silent:

eyv burakcıgım

yaw arkadaş benimde gezesim var motorum yok nedecem ben böle yaw... Ali abisi bana bi kıyak yapsana :D şu sradı alalım hemen :D

yeter alak sana bi srad da sende kurtul bende:queen::queen:

Çok güzel gezi olmuş. Tebrikler...

eyv hocam yüregine saglık:cat:

Osmaniye İl Temsilcisi
Ali baba tek kelimeyle harika bir gezi(gerçi 3 kelime oldu ama idare et) Abicim 10 numara gezi, 10 numara fotoğraflar ve 10 numara adamlar...Paylaşım için çok teşekkür ediyorum, şahsen ben fotoğraflara bakarken ve açıklamalarını okurken çok büyük keyif aldım. Bu arada fotoğraflar çok güzel, kapanış fotografı harika. Hayali abimin objektifinden yansıyan fotoğraflar genelde çok güzel oluyor. Kardeşim bol fotoğraf, bol açıklama ve tabiki bol emek. Eline, emeğine sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar