way way waaayyy nefis bir gezi ben şu yaz gününde sulu ve balıklı kısımlara bayıldım emeginize saglık:rendeer:
oooffff cidden cok güsel bi gezi olmuş özellikle yemek kısımlarına bittim hazır karnımda açç![]()
Tebrik ederim hepinizi de.
Başlığı okuyunca "eyvah gene bi mt elemanımız kaza yapmış" diye düşündüm ama şükürler olsun ki fotoroman tadında eğlenceli ve güzel bir gezi yazısı okudum. Allah tekrarını nasip etsin.
her şey çok güzel gözümüz gönlümüz açıldı ,Bu tür gezileri yapan tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim
Allahın tatlicisi
Allahın boyacısı
Allahın bimcisi
Allahın tornacısı
güzel insanlar saygı deger abilerim sevgili kardeşlerim ne güzel yapmişsınız siz öyle ne güzel resimler bunlar kurban oldugum allahım doslugunuzu muabbetinizi bozmasın daimi kalsın sizlerle olmayı cok isterdim malum işler ama en kısa zamanda tekrar gideriz artik .......
BEN HEPİNİZDEN GICIK ALIYORUM ALLAHIN MOTORCULARI YA..:queen::queen::queen:
uzun süredir hasret kadlığım tarzda güzel bir gezi olmuş.anlatım muhabbet resimler çok güzeldi.eski mt gezilerimi hatırladım.tekeriniz düz bassın.çok güzel olmuş
Ya o köprünün üstünde ne cesaret yürüdünüz? Hadi yürüdünüz, köprünün tam altında suda oturan kırmızı şortlu ne kadar cesurmuş. :mrgreen: Köprüyü itsen yıkılacak gibi duruyor yauu! :cyclopsan
Of...of...oof..yokmu dahası atın şu son fotoğraflarıda kurtulalım:mrgreen:
valla karnım aç geldim eve fakat yemekten evvel PC nin başına oturdum acaba gezi fotoğraflarının devamı varmıdır diye....tek kelimeyle : canım vatanımın HER köşe bir Cennet:cat: ne mutlu bu güzellikleri görebilene:wiinkk:
süper gezi arkadaşlar emeğinize sağlık gitmiş kadar oldum ne deyim gönül ister hep bareber böyle bir gezi yapalım kısmet belkide olur selamlar tüm arkadaşlara fotolar için teşekküler
Halil abi hariç üçünüzdende gıcık aldığımı daha önce söylemişmiydim? Neyseki geziniz güzel olmuş biraz fotoğraflara baktımda buradan hevesimi aldım. yoksa elimden çekeceğiniz vardı. Hadi siz neysede o shrek e ne demeli birde kanka olacakGörürüm ben onu bir ara.
Sevgiler...
abiciğim son fotolarda süper maşallah dielim dediğim gibi alıym vala dır dır ederim gezi isterim:queen::queen:allah tüm motorcu kardeşlerimize nasip etsin kazadan beladan korusun:rendeer: