Dün cenneti gördümmm..!

oooffff cidden cok güsel bi gezi olmuş özellikle yemek kısımlarına bittim hazır karnımda açç :)

Tebrik ederim hepinizi de.
Başlığı okuyunca "eyvah gene bi mt elemanımız kaza yapmış" diye düşündüm ama şükürler olsun ki fotoroman tadında eğlenceli ve güzel bir gezi yazısı okudum. Allah tekrarını nasip etsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her şey çok güzel gözümüz gönlümüz açıldı ,Bu tür gezileri yapan tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim

way way waaayyy nefis bir gezi ben şu yaz gününde sulu ve balıklı kısımlara bayıldım emeginize saglık:rendeer:

Eyv kardeş seninde diline saglık:)isoya söle götürsün seni geziye:p

oooffff cidden cok güsel bi gezi olmuş özellikle yemek kısımlarına bittim hazır karnımda açç :)

Tşk edr sema :)

Tebrik ederim hepinizi de.
Başlığı okuyunca "eyvah gene bi mt elemanımız kaza yapmış" diye düşündüm ama şükürler olsun ki fotoroman tadında eğlenceli ve güzel bir gezi yazısı okudum. Allah tekrarını nasip etsin.

Yok kardeş şükür kaza bela yok sagolasın

her şey çok güzel gözümüz gönlümüz açıldı ,Bu tür gezileri yapan tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim

Tşk edr üstat:)

Allahın tatlicisi
Allahın boyacısı
Allahın bimcisi
Allahın tornacısı

güzel insanlar saygı deger abilerim sevgili kardeşlerim ne güzel yapmişsınız siz öyle ne güzel resimler bunlar kurban oldugum allahım doslugunuzu muabbetinizi bozmasın daimi kalsın sizlerle olmayı cok isterdim malum işler ama en kısa zamanda tekrar gideriz artik .......

BEN HEPİNİZDEN GICIK ALIYORUM ALLAHIN MOTORCULARI YA..:queen::queen::queen:

Sen gelmedin ya :pAllahın bilgisayarcısı seni:queen::queen::rendeer::bounce:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok güzel bir gezi olmuş. Doyamadım fotoğraflara vallahi. Hele o prizolalar yok mu?? Evi arıyım da hazırlasınlar. :mrgreen:

çok guzel bır gezı olmus keske bende bole gezılere katılsam cok guzeleglenmısısnız bellı

Arkadaşlar yorumlar için tşk edr biraz daha foto koyacagım izninizle
yolda asma köprüden bahsetmiştim ve buyurun:):)

Motorları yol kenarına bırakıyoruz ve yürüyerek köprüye dogru ilerliyoruz:)
3 silahşörler:p:p:p

p1040842qu7.jpg

Sen şu manzaraya bak hele:cyclopsan:cyclopsan

p1040847xi0.jpg

çifte kumrular:queen::queen::queen:

p1040862sk8.jpg

Eskiden insanların kullanmış oldugu bu köprü stratejik bakımdan oldukca riskli
şimdilerde ise çocukların dereye atlama standı olarak kullanılıyor.

p1040855gm8.jpg

p1040873js9.jpg

Yaw allahın datlıcısı her yerden bi çıkma be adam :p:p

p1040867xg0.jpg

p1040858ge6.jpg

p1040876wd2.jpg

Gölbaşı göletinde dondurma keyfimiz:p:p
Yaw görende herşeyi ben yedim sanacak:p:p:queen::queen:

p1040880of0.jpg

Devamı gelebilir :cyclopsan:cyclopsangelen yorumlara baglı olarak:p:p:queen::queen::rendeer: tekrar yormlar için tşk edr.:bounce::bounce:

uzun süredir hasret kadlığım tarzda güzel bir gezi olmuş.anlatım muhabbet resimler çok güzeldi.eski mt gezilerimi hatırladım.tekeriniz düz bassın.çok güzel olmuş

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ya o köprünün üstünde ne cesaret yürüdünüz? Hadi yürüdünüz, köprünün tam altında suda oturan kırmızı şortlu ne kadar cesurmuş. :mrgreen: Köprüyü itsen yıkılacak gibi duruyor yauu! :cyclopsan

uzun süredir hasret kadlığım tarzda güzel bir gezi olmuş.anlatım muhabbet resimler çok güzeldi.eski mt gezilerimi hatırladım.tekeriniz düz bassın.çok güzel olmuş

Hocam inşallah bir nebze hasretinizi gidermişsinizdir.:)Böyle güsel gezileri sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz:)

Ya o köprünün üstünde ne cesaret yürüdünüz? Hadi yürüdünüz, köprünün tam altında suda oturan kırmızı şortlu ne kadar cesurmuş. :mrgreen: Köprüyü itsen yıkılacak gibi duruyor yauu! :cyclopsan

Yaw köprünün üstünde kudurdugumuzda sallanıyodu:p:p:pşaka bi yana cidden ürpertici bi köprü:mrgreen::mrgreen:

Of...of...oof..yokmu dahası atın şu son fotoğraflarıda kurtulalım:mrgreen:
valla karnım aç geldim eve fakat yemekten evvel PC nin başına oturdum acaba gezi fotoğraflarının devamı varmıdır diye....tek kelimeyle : canım vatanımın HER köşe bir Cennet:cat: ne mutlu bu güzellikleri görebilene:wiinkk:

süper gezi arkadaşlar emeğinize sağlık gitmiş kadar oldum ne deyim gönül ister hep bareber böyle bir gezi yapalım kısmet belkide olur selamlar tüm arkadaşlara fotolar için teşekküler

Halil abi hariç üçünüzdende gıcık aldığımı daha önce söylemişmiydim? Neyseki geziniz güzel olmuş biraz fotoğraflara baktımda buradan hevesimi aldım. yoksa elimden çekeceğiniz vardı. Hadi siz neysede o shrek e ne demeli birde kanka olacak:) Görürüm ben onu bir ara.

Sevgiler...

abiciğim son fotolarda süper maşallah dielim dediğim gibi alıym vala dır dır ederim gezi isterim:queen::queen:allah tüm motorcu kardeşlerimize nasip etsin kazadan beladan korusun:rendeer:

Of...of...oof..yokmu dahası atın şu son fotoğraflarıda kurtulalım:mrgreen:
valla karnım aç geldim eve fakat yemekten evvel PC nin başına oturdum acaba gezi fotoğraflarının devamı varmıdır diye....tek kelimeyle : canım vatanımın HER köşe bir Cennet:cat: ne mutlu bu güzellikleri görebilene:wiinkk:

Daha fotolar çok bir sürü foto var:flower::flower::flower:

süper gezi arkadaşlar emeğinize sağlık gitmiş kadar oldum ne deyim gönül ister hep bareber böyle bir gezi yapalım kısmet belkide olur selamlar tüm arkadaşlara fotolar için teşekküler

Çok sağol ahmet abi kısmet yaparız inş bi gün:)

Halil abi hariç üçünüzdende gıcık aldığımı daha önce söylemişmiydim? Neyseki geziniz güzel olmuş biraz fotoğraflara baktımda buradan hevesimi aldım. yoksa elimden çekeceğiniz vardı. Hadi siz neysede o shrek e ne demeli birde kanka olacak:) Görürüm ben onu bir ara.

Sevgiler...

Sen sus allahın çan çin çonu seni:p:pbizde senden gıcık alıyk:queen::queen:

abiciğim son fotolarda süper maşallah dielim dediğim gibi alıym vala dır dır ederim gezi isterim:queen::queen:allah tüm motorcu kardeşlerimize nasip etsin kazadan beladan korusun:rendeer:

Eyv ertugrulum

AOfffffff:p:p:p....Ali boba ne güzel yerlere gitmişsiniz ammi yaw Malatya taraflarının bu kadar güzel olduğunu hiç bilmiyordum valla gidilesi görülesi yerlermiş hakketen bu arada resmen uçmuşsunuz gene her zaman ki olduğu gibi mükemmel ötesi bi gezi yapmışsınız katılan herkesin eline koluna sağlık Ali,Hayali Abi,Hasan,Ve Halil usta' bu guzellikleri bizimle paylaştıkları için sonsuz muhabbetler...

Allah yüzünüzdeki tebessümü hiçbir zaman eksiltmesin Allaha Emanet olun görüşmek üzre...Herkese Selamlar...:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar