ya arkadaşlar ben o kaza hakkında daha kötü şeyler duydum.
dün akşam, malum söz konusu kaza sebebiyle, trafik çok sıkışıktı. zincirlikuyu'dan köprüye çıkarken, trafik de bi ara "ya bu ne biçim trafik böyle!!" diye söylenirken, yanımdan geçen bir kurye arkadaş, köprüde kaza olduğunu söyledi: "köprüde bir kurye ölmüş" dedi
ya umarım, bu bana söyleyen, kurye arkadaş yanlış biliyordur, ya da ben yanlış falan duymuşumdur... cidden sinirim çok bozuldu dün akşam. hem benim de köprüden hayatım da ilk geçtiğim gündü (sabahı da sayarsak ikinci geçişim oluyor işte). böle insana sanki kötü bir alamet gibi geliyor böyle bir haberi tam köprü girişinde almak.
neyse lafı daha fazla uzatmayayım, böyle birsey duydum ne yazık ki. ama ben köprüden geçerken kazadan bir iz yoktu.
sonuç olarak, duyduğum doğruysa, kurye arkadaşımızın yakınlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. eğer yanlış duymuşsam da (inşallah), arkadaşımıza geçmiş olsun.
edit:
ben bu mesajı yazıp yollarken, arada daha fazla bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilgilendirme yapmış, sağolsunlar. anlaşılan, benim duyduğum gibi ölümlü bir kaza yok. çok da şükürler olsun, bunu duyduğuma çok sevindim. kazayı yaşayan arkadaşa tekrar çok geçmiş olsun demek istiyorum.
herkese keyifli, sorunsuz, kazasız sürüşler. kaza yerinden ukala bir şekilde gazlayarak uzaklaşan, sorumsuz, dikkatsiz, saygısız, sevimsiz arkadaşı ben de kınıyorum.