dümbüldek suyunu bilen varmı

arkadaşlar izmit derince civarında DÜMBÜLDEK SUYU diye bir su varmış böbrek taşı düşmesine birebirmiş fakat internetten baktım tam bir adresi yok

bu suya yakın veya giden veya yerini bile arkadaşlar tam bir adresi yazabilirlermi

maps tan bakıp gitmeyi düşünüyorum

kandırada evımız var fakat ole bırsey hıc kımsedden duymadım adısa garıpmıs beya ama haftaya ıns gıdıcem cevaplanmazsa senın ıcın ogrenır yazarım cevaplanırsa bende gıdıp bakarım

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Dümbüldek değil Tümbüldek.
İzmit değil Bursa -Mustafakemalpaşa

sen motorun üstünde bi köy yoluna gir çık ama son sürat :)
dümbüldekte güzel isimmiş :)

evet dümbüldek suyu böbrek taşına iyi geldiği söylenir benkayınpeder için birkaç kez gittim.
derincenin kuzeyinde eski istanbul yolundan sonra en kuzeyde ordan öte yol yok orman yakılarında bir köy var ama adını bilmiyorum.. vesselam..

tümbüldek kaplıcasına gıdeceksenız mustafakemelpasa ılcesıne gelmelısınız.sonrasında su uçtuyu gormeden gıtmeyın doga harıkası....

tumbuldek degil arkadaslar belki ordada vardir bilemem
benim dedigim dumbuldek izmit derince de biryerde
yokmu oralarda oturan yerini bilen

Tümbüldek suyu içersen 1 hafta, mazdonoz suyu içersen 7 gün, sadece su içer ve yürürsen 6buçuk günde taş düşer.

Al bir tane cg tarzı motor,titreşimden 1 ayda düşer(Doktor Garantili) :)
NOT:Böbrek taşıyla beraber böbrek,dalak,vs. de düşebilir(yan etki) :queen:

Dumbuldek var evet diger konunda yazmistim. Karayakuplu koyunu bul ordan calkoy ordan dumbullu koyu

Kocaeli İl Temsilcisi
merhaba selamicim konuyu araştırıp sana döneceğim kardeşim , ama bu güne dek hiç duymadım .

Gecen sene herekeden sıleye rezıl bır ornan yolundan gıtmıstık artcıma takılıyordum yolda tas varsa dusurursun dıye . Sabah sancıyla uyandı doktora gıttı ve kum dokuyormus :) faydalı olabılır . Ama sert amortısorlu motordu bızımkı . Hayatımda gıttıgım en kabus yoldu .

abi ne suymuş ya bir bilen çıkmadı yerini

ben gittim gördüm diyen yokmu :silent:

geçen gün gittim getirdim bi iki bidon. istersen satarım bidonu 100 kaat. pazarlıksız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar