- Konu Yazar
Ybr mi sattım. 250 cc ye geçmek istiyorum. Racing ile naked arasında seçim yapamıyorum , hangisi olursa olur gibisinden..
Aradığım özellikler.
Konfor
Az titreşim
Yedek parça
Yedek parça ucuzluğu
Servis ucuzluğu
Az yakan çok kaçan
Uzun yolda 130 civarında seyredebilecek.
Prestij de var . 1 sene sonra okul bitiyor.İşim gereğ bu sektörde çok önem veriyorlar bu tip şeylere.
Benim kafam çok karıştı hangisi almalıyım bilemiyorum. Bu fiyattaki r25 ler biraz daha yıpranmış gibi geldi ama duke ile rc tam tersi güzel motorlar var bu fiyata. Cbr ise her türlüsü var.
Sizce ne almalıyım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
Veya 0 pulsar alıp onlamı devam edeyim. Benim bu isteklerimi karşılar mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
CRF 250 de aklımda olan bir model. Çok kararsızım ne yapmalıyım.
Aradığım özellikler.
Konfor
Az titreşim
Yedek parça
Yedek parça ucuzluğu
Servis ucuzluğu
Az yakan çok kaçan
Uzun yolda 130 civarında seyredebilecek.
Prestij de var . 1 sene sonra okul bitiyor.İşim gereğ bu sektörde çok önem veriyorlar bu tip şeylere.
Benim kafam çok karıştı hangisi almalıyım bilemiyorum. Bu fiyattaki r25 ler biraz daha yıpranmış gibi geldi ama duke ile rc tam tersi güzel motorlar var bu fiyata. Cbr ise her türlüsü var.
Sizce ne almalıyım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
Veya 0 pulsar alıp onlamı devam edeyim. Benim bu isteklerimi karşılar mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
CRF 250 de aklımda olan bir model. Çok kararsızım ne yapmalıyım.