Duke 250 den sonra ne alabilirim

Cbr500 benim yeni hedefim olacak gibi duruyo. Hem çok seksi, hem topcase bağlayıp yol yapabileceğim bi ss motosiklet. Tam ihtiyacıma karşılık için üretilmiş gibi. Yakıt konusunda zaten eşsiz.

Ne zaman değiştirmen gerektiği hakkında yorumlar yapılmış, kendini hazır hissettiğinde bence Cbr500 harika olur.

Cevap veren herkese tesekkur ederim , once egitim diyorsunuz haklisiniz, ekipman konusunda bi sikintim yok , hepsi tam ekipmanlarin , motosiklet pantalonu haric onuda kisa mesafe gittigim icin cogunlukla kullanmiyorum , tavsiye ler icin tesekkurler egitim alabilecegim Istanbul besiktas avrupa yakasinda neresi olabilir

Bahsi geçmişken, Abi senin korumalar neler? Marka ve lvl olarak söylersen sevinirim. Dün bir tane abimin Tech90 City Kevlarının içindeki impactec dizliğin kırıldığına şahit oldum. Halen takıyordu. Abim o korumaz artık dedim ama hiç olmamasından iyidir dedi ve giydi :S

Genellikle bu. Ürünle birlikte gelen korumalardan memnun olduğum için değiştirme gereği görmedim. Pamtolon ve montta genellikle bu markayı tercih ediyorum. Şehir içi kısa mesafeli düşük hız kullanımlarda ise Venom' un montu ve korumaları yeterli oluyor.

Genellikle bu. Ürünle birlikte gelen korumalardan memnun olduğum için değiştirme gereği görmedim. Pamtolon ve montta genellikle bu markayı tercih ediyorum. Şehir içi kısa mesafeli düşük hız kullanımlarda ise Venom' un montu ve korumaları yeterli oluyor.

Ben diz korumalarını d3o ile değiştirmeyi düşünüyorum. İmpactecler sert geliyor. Venomda da protex2 vardı üstünde. Kaza sonrası korumalarının çatladığını gözlemledim. Sırtımda zaten sünger varmış. Enteresan şekilde de en sağlamı o çıktı :queen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Duke 250 dediğin alet 30 bg, birçok 250'likten de daha seri ve hafif bir alet. Şehir içinde çok kıvrak, otobana çıksa 140-150 gibi hızlara rahat çıkabiliyor. Sürekli uzun yol yapacak olsanız evet konforlu ve iyi olmaz ama yine de götürür ki 5000 km tecrübenizin sürekli uzun yolda yapıldığını düşünmüyorum. Benim teknik anlamda daha tırışka bir 250'liğim var Nisan ortasından beri 20.000 km yol yaptım şehir içi-dışı karma, ben bu motorumun hakkını tam anlamıyla verebildiğimi düşünmüyorum. Sorumu kinayeli sanmayın, yanlış da anlamayın ama Duke 250 neden size yetmiyor?

Ben diz korumalarını d3o ile değiştirmeyi düşünüyorum. İmpactecler sert geliyor. Venomda da protex2 vardı üstünde. Kaza sonrası korumalarının çatladığını gözlemledim. Sırtımda zaten sünger varmış. Enteresan şekilde de en sağlamı o çıktı :queen:

Evet, dizi çok kırarak kullandığınız bir motosiklette uzun yolda ve dizliği çıkaramadığınız günlük kullanımda özellikle oturuyorsanız rahatsızlık veriyor. İleri dönemde ben de daha yumuşak bir koruma ile değiştirebilirim. Daha önce açtığınız konuyu ben de takip etmiştim, güzel bir konuydu. Ama bir dizlik ve kalça koruması seti fiyatına kaliteli bir motosiklet pantolonu alınabiliyor. Bu durumda insan ister istemez iki kez düşünüyor :mrgreen:

Bu sefer bir terslik çıkmaz ise istanbul motosiklet fuarına gideceğim. Fiyatlardan hoşlanırsam bende birşeyler bakacağım. Açıkçası impactec'in dizliğini kırık görünce 2kez düşünmedim değil. Yazlık file mont için impactec sırt koruması aldım, onun kırılacacğını pek sanmıyorum ama dizlikler kırılır ise vay halimize die düşünmeden de edemiyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar