Düğün konvoyu ve toplaşma :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee bütün katılım bukadarcık mı :pale:

İnsanlar tatilde yazın sıcağında denizi havuzu bırakıp nikaha mı gelsinler di mi di mi :mrgreen: Burada olanlar ve işi gücü olmayan arkadaşlar gelir onlar da bize yeter zaten :cat: Bizim gönüllerimiz bir hiiç mühim değil hem sen geliyosun ya daha ne olsun :rendeer:

canımsın ama bak anlaşalım ayakkabının altına ismimi filan yazmıycan tamammı benimde başımı yakma :p

yeschim bende çok gelmek istiyorum ama hafta sonu çalıştığımdan ötürü belli deil babadan izini koparabilirsem geleceğim...Aranızda olmak isterim...

yeschim bende çok gelmek istiyorum ama hafta sonu çalıştığımdan ötürü belli deil babadan izini koparabilirsem geleceğim...Aranızda olmak isterim...

Çok seviniriz Akın :rendeer: İnş. gelebilirsin uzun zamandır da görüşmüyoduk bahane olur işte :queen: Bonus kafanı bi ellim evet demeden şans getirsin bana :queen:

yeschim Sana bol bol bonus puan gönderirim :p Aranızda olamasamda fiziken, ruhen hep yanınızdayım...Mutluluklar diliyorum şimdiden...

yeschim Sana bol bol bonus puan gönderirim :p Aranızda olamasamda fiziken, ruhen hep yanınızdayım...Mutluluklar diliyorum şimdiden...

Eğer gelebilirsen mavi boncuğunla geleceksin değil mi :mrgreen: Belki gelinliğimle binersem seninkine benim de olur :salut: Gelin motora binmiş ya nasip demiş :queen:

Efet gelirsem mavi boncuğumla geleceğim inş...Binersin istersen kullanırsın bile keşke elimden gelse de düğün hediyesi olarak sana verebilsem :( Hayırlısı ile senin de olur inş...

Efet gelirsem mavi boncuğumla geleceğim inş...Binersin istersen kullanırsın bile keşke elimden gelse de düğün hediyesi olarak sana verebilsem :( Hayırlısı ile senin de olur inş...

çok hisli bi çocuksun sen :salut: hediye etmiş kadar oldun canım benimmm :rendeer:

yeşim apla keşke elimden gelsede sana Ferrari alabilsem .. :pale:

ama olsun almış kadar oldum dimi dimi :queen:

:) Allah bi yastıkta kocatsın

darısı başımıza :p

hocam gelmeye çalışıcam ama motosuz konvoya katınılmaz :mrgreen: nikaha gelir bi avuç nikah şekeri çalıp kaçarım söliim

:) Allah bi yastıkta kocatsın

darısı başımıza :p

hocam gelmeye çalışıcam ama motosuz konvoya katınılmaz :mrgreen: nikaha gelir bi avuç nikah şekeri çalıp kaçarım söliim

Zaten çok yakının da sanırım ziverbey göztepe kadıköy bildiğim kadayırla da sen zeytinliye gitmeyecek misin oğlum?

çok hisli bi çocuksun sen :salut: hediye etmiş kadar oldun canım benimmm :rendeer:

Saygılar sunarım efendim mutluluklar dilerim...Bu arada bıkmadan buraya yazmaya vakit ayırabiliyorsunuz gidip düğün hazırlıkları ile uğraşsanıza siz :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar