Düğün konvoyu ve toplaşma :))

hayırlı uğurlu olsun aallah bi yastıkta kocatsın, duyduğum kasarıya mt nin tanıştırdığı, birleştirdiği ve nikah masasına kadar götürdüğü bi çiftsiniz:)
iş güç durumlarıızda bi sıkıntı olmazsa geliriz:wiinkk:

Amin, Teşekkür ederiz :) Aynen öyle; MT vesilesiyle tanıştık diyebiliriz. Gelebilirseniz mutlaka bekleriz.:rendeer:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Malesef O tarihte Edremit/Zeytinli'de olacağım için gelemiyorum. İstanbul'da olsa idim arkadaşlarımızın bu mutlu günlerinde yanında olurdum. Emre ve Yeşim'e bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Saygılar & Sevgiler...

evet gkn ın dediği gibi iş durumlarına bağlı hafta içi hafta sonu farketmiyo çalışıyoruz :(
patron un konvoyunada katılamamıştım iş den dolayı eger müsait olursa katılmak isterimm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok ben bayan artçısı olmam canımı yolda mı buldum :p :queen: :p :queen:

:salut: :salut: :cherry:

sen buldun da bunuyosun amaa alırım ayağımın altına seni tirbiyesiizzz :mrgreen: ablalara laf yok çok ayıp :bounce: ayrımcılığa hayır :queen:

yok ben bayan artçısı olmam canımı yolda mı buldum :p :queen: :p :queen:

:salut: :salut: :cherry:

bende artcı olacagımdan değil işte laf olsun diye sölemiştim :queen:

sen buldun da bunuyosun amaa alırım ayağımın altına seni tirbiyesiizzz :mrgreen: ablalara laf yok çok ayıp :bounce: ayrımcılığa hayır :queen:

yok bacım yokk iyilik yaramaz bu yumurcaklara :queen:

bayanlara güven olmaz demiştin :bounce: ama biz ayırım yapmayız erkekte ollsan gelir kurbagaya çeririm onları merak etme :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar