Ducati'yi Audi satın aldı.

Otomotiv sektöründe önemli bir birleşme gerçekleşiyor.

Alman otomotiv devi Volkswagen'ın Audi birimi, İtalyan motosiklet üreticisi Ducatı'yi borçları dahil 1.1 milyar dolara satın almak için anlaştı.

Satın almayla birlikte Volkswagen grubunun marka sayısı 12'ye yükselecek.

Analistlere göre, Volkswagen'ın Ducati'yi Audi birimine dahil etmesinin altında, Audi'nin BMW ile motosiklet segmentinde rekabet edebilir hale gelmesini istemesi yatıyor. Analistler, Volkswagen'ın Ducati'yi sadece ünlü bir marka olduğu için de aldığını, satın almanın hiçbir endüstriyel veya finansal mantığı olmadığını da kaydetti.

Kaynak: Milliyet

Ekli dosyalar

• audi-ducati-yi-satin-aliyor-2202714.jpg
    audi-ducati-yi-satin-aliyor-2202714.jpg
    22.1 KB · Görüntüleme: 10,345
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu alamanlar yakında italyayıda satın alır çalışıyor deyuzlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya yemin ediyorum bi italyan görünüşü, kalitesi, farklılığı vardı yalan edecek götheburglular :salut:

BMW diyince akla enduro gelir, Volkswagen yarışacak madem güzel endurolar çıkarabilir.

Fakat bu bizi ilgilendirmez :) BMW ve Ducati sahipleri motorlarına toz kondurmuyor.Bunu 2. el ilanlarında görebiliriz.

0 fiyatları olsun 2. el fiyatları olsun bizi aşar :)

ya yemin ediyorum bi italyan görünüşü, kalitesi, farklılığı vardı yalan edecek götheburglular :salut:

Lamborghiniyi de WV bünyesine kattı(2002) marka şahlandı özellikle gallardo modelinin üretilmesi ve türlü varyasyonlarıyla Ferrarinin karşısında hiç olmadığı kadar güçlü oldu. satışlar rekor üstüne rekor kırdı.

Yani bu iş için kesin kötü diyemeyiz. belki V4 ducati gelir veya hayabusa segmentinde 350 km yapan bi ducati:)

Almanların tadı ayrı italyanların tadı apayrı.Bir sentez istenecek değildir tahmin ediyorum ki bu durumda.Sanatsal bakış açıları sanayi kafa yapısı çok farklı yerlerde olan bu iki ülke kültürünün rekabet adı altında tasarım ve lansman modifiyesine uğrayarak BMW'ye kafa tutmak isteyen Wolksvagen'in oyuncağı olması çok üzücü olur . Daha hypermotard 1100 evo tadına bakacağız.2000-2004 arası ağlayıp sonra yenilgiyi kabul eden 91-96 arası süreci gitarlarından sarhoş olmuş Jackson kullanıcılarının Fender'e olan bakış açılarına dönmesin bu olay.Elektro gitar çalan arkadaşlar anlamıştır sanıyorum ki ne demek istediğimi.

Bu Ducatinin ilk satilisi degil,

daha oncede Cagivaya ve arkasinda da TPG ye satildi. Italya isleri yoluna koyunca Ducatiyi geri satin aldi.

Ne olur ise olsun su bir gercek , VW grubu bugune kadar ne marka aldi ise onun yukselisi oldu. Seat, Skoda, resmen cag atladi. Lamborghini ile bu 2. satin aldiklari Italyan markasi oldu.

Ben bu isin Ducatiye yarayacagini hatta SBK da ciddi cikislar olacagina inaniyorum. Ducatinin marka degeri hic Japonlarindan kat ve kat ustun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Lamborghiniyi de WV bünyesine kattı(2002) marka şahlandı özellikle gallardo modelinin üretilmesi ve türlü varyasyonlarıyla Ferrarinin karşısında hiç olmadığı kadar güçlü oldu. satışlar rekor üstüne rekor kırdı.

Yani bu iş için kesin kötü diyemeyiz. belki V4 ducati gelir veya hayabusa segmentinde 350 km yapan bi ducati:)

v4 ducati gelmesi sence iyi bir gelişmemi olur?
farklılık, alternatif, seçenek? ozaman tek tip üretilsin, hepsi busa gücünde, busa tipinde olsun binelim :pr:
umarım dediğiniz gibi olur, sadece sahipleri değişir, mühendisleri, tasarımcıları aynı kalırda italyan motor zevkimiz 2.el jargonunda eski italyanlar diye konuşulmaz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bedavaya mı gitmiş yoksa bir tek bana mı öyle geliyor? ne kadar borcu varmis ki?

EE nolcak sımdı ducatilerde vıraj ıcı aydınlatma sıstemı , kor nokta belırleme sıstemı gıbı ozellıklerde mı olucak dsg sansumanda ısterım ama ben :p

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
doğuş, ducatiler için de 6 ay sonraya sıra vermeye başlar artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar