Ducati'nin yeni Endurosu yakalandı...

Ducati ; BMW GS serisi ile rekabet edecek yeni bir modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor...solomoto sitesinde yeni maxienduronun test esnasında çekilen fotoğrafları yayınlandı...Resimlerden görüldüğü kadarıyla kafes çerçeve şasi , tek noktalı çatal , önde çift arkada tek disk frenler ve 19 inç çapında lastikler motosiklette dikkat çeken özellikler arasında...Yeni Enduroda 1200 yada 1300 cc hacminde hava soğutmalı 100 Hp üzerinde bir motor düşünüldüğü İnternet ortamlarında oldukça bahsi geçen konular arasında yer alıyor...

Alıntı:http://www2.solomoto30.com/noticia.asp?ref=23008

Ekli dosyalar

• 85256522.jpg
    85256522.jpg
    23.7 KB · Görüntüleme: 6,847
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gs 1200 den daha büyük duruyor yada üzerindeki eleman cok ufak gerçekten başarılı güzel bir motosiklet olucak gibi.:cat:

bayılıyorum dukatiye yanlız hava sogutmalı gibi gelmedi bana radyatör var onda çok deli motorlar

Tabikide ratyatörlü üstündeki çocuk gibi kalmış .

deli bişi ama fiyatı kimbilir ne olur ayrıca

Jantlar tel olmaması ve egsoz çıkışı taa alttan verilmesi sanki enduro ya ters gibi.

şöyle bir baktığımızda motor ve karter koruması olmadığı görüyoruz.ayrıyetten denge topuzuda yok ki enduro motorlarda olması gereken bir özellik bence.ön tekerde bir enduroya göre fazla ufak ve dişsiz geldi bana.en nihayetinde daha deneme aşamasında ama umarım bu eksikler giderilir.birde inşallah motorun pilotu boyca kısa biridir.yoksa o motor bi devrilse 3 kişiyle anca kaldırırız.

Moderatör
Seni forumumuzun yeni model uzmanı ilan etmemde bir sakınca görmüyorum :p

üstündeki eleman çok ufak kalmış , arka süspansiyon sistemi eski teknoloji değil mi artık yahu neden öyle yapmışlarki...

İşte gene dehşet bi makine ben boşuna demiyorum motosiklet İtalyan işidirrrrrrrrrr.:cat:

denenmek için yapılmış bir prototip için çok acımasız yorumlar bunlar hadi jantlar tamam da alt kısma grenaj koyarlar mutlaka ducati mühendislerinin o kadar salak olduğunu tahmin etmiyorum ben

Bence de bir enduro modelinden daha çok Multistrada'nın yeni modelini andırıyor. Hiçbir yönüyle bir enduroya benzemiyor çünkü.

Son düzenleme:
tutmaz bu model dağda kullanamıcam enduroyu neden alim Şehir içi ise bu kadar heybet ile neden uğraşim?

birde parası çok olur bunun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar