ducatii

oedipus demek ducati he bende ducatiyle tanışma maceramı anlatayım ,

bir gün levent/kanyon alışveriş merkezinde gezerken alt katta spor giyim malzemeleri satan bi mağazanın vitrininde iki motor ilişti gözüme simsiyah , ula bunlarda ne olaki diye inip baktım aşşağı ,

birisi siyah Monster650 diğeride 749 r'dı , içeri girdim baya yakından inceledim 749 r'a tek kelimeyle hayran kaldım.Ne yapıp edip bu motoru alıcam dedim ve araştırmalara başladım.

Araştırmalarım neticesinde bu motorun 35.800 € yani bugünki kurla 66.230 ytl olduğunu öğrendim ve anında üstüne bi kalem çektim...

Tamam ducatinin kalitesine teknolojisine tasarımınıda vede kullanmadığımız için performansına bişey diyemeyiz ama 750 cc motorda 66 milyar olmazki kardeşim adamlar uçmuşlar , ona o parayı versen alıp müzeye kaldırman lazım... :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ducati bir motosiklet değildir o ducatidir. çalışma prensipleri farklıdır isteyen olursa anatabilirim...

DUCATI nin motorsikletle tek benzer tarafi ikitekerli olmasidir,onun disinda pek benzerligi yoktur,ducati bir YASAM FELSEFESIdir,ducati AYRI BIR TARZdir,ducati AYRI BIR DUNYADIR....

quote from rocco:(Ya Sen Bu Konuyu AÇip Ducatİ DİstİrbatÖrÜ Gİbİ ÖvmÜŞsÜn Makİneyİ Sende Var Mi Ducatİ'nİn Bİ Modelİ Fİlan Varsa SÜrÜŞ İzlenİmlerİnİ Bİ PaylaŞ Bİzde Ducatİ Hİssİnİ HİÇ Olmazsa BÖle YaŞayalim....)

ne ducati distrubutoruyum ne de bir ducati sahibiyim,ducati hastasiyim rocco,ducati alma yolundayim,memleket izmir,okudugum yer istanbul,izmirde toplamda 3 tane monster var,ama istanbulda cok daha fazla,o yuzden izmirden monster bulma sansim yok,tatilin bitmesini bekliyorum istanbuldan alicam insallah.ayrica, motora olan hastaligim bir ay once basladi ve ducatiyle basladi...
bunlari da da bi izleyin bakalim
http://www.youtube.com/watch?v=H7D2OQpXns4&NR
http://www.youtube.com/watch?v=pEJ8XAgL02I&mode=related&search=

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar