Ducati Monster dan Honda Twister`a (ayrica twister hakkinda bilgilerinize ihtycm var)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millet merhaba,degerli fikirlerinize basvurmak icin konumu acmis bulunuyorum,az once yaptigim pazarliklar sonucu,2004model honda twister`i4250ytlye kadar indirdim,bir arkadasimin motoru,bende daha ilk olarak bu motorda baslayacagim,daha onceden tecrubem yok ama,bikac haftadir yamaha ybr ile alistirma yapiyordum.zaten motor SEVDAMIN baslamasi ve ve bu foruma uye olmam daha 2haftalik mesele.arkadasin motoru ducati s2r ye ardindan da kawasaki er5 e binmemin sonucunda(yolcu olarak tabi)filizlendi motor sevdam.tabi hemen ducati monster la baslamak istedim ama arkadaslar saolsun oyle bir hatayi(kisisel fikrimdir) yapmamio engellediler. ve sonunda bu twister e karar verdik,tabi sizin de fikirlerinizi almadan yapamadim(ya gariptir veya deildir ama sanki aile gibi oldum bu siteyle, daha dogrusu uye olan arkadaslarla)...aranizdan elbet twister tecrubesi,hakkinda bilgisi olanlar vardir,bu fiyat nasil?uygunmu?ve de motor 28000km de.bu tarz motorlar icin bu cok ciddi fazla bir kilometre mi?surusu etkilermi?
simdiden duyarli canayakin arkadaslarin cevaplari icin tesekkur ediyorum.

Süper Moderatör (BBRR)
twister sağlam bir motor 28000 km çok değil bu motor için başlangıç için çok iyi bir tercih ...fiyata gelince oda tamamdır ...sakın bu fiyata sıfır çinli var gibi düşünme ...twister al yıllarca bin

Valla 28 bin km bişi değilki.. İnsanlar KM den neden korkuyolar annamıyorum. BAkımları yapılmış bir motosikeltin KM sinin çok bi önemi yok.. Ayrıca 4250 çok ucuz bi rakam. Normal şartlarda 4750-5000 civarı piyasası o motorun..

valla cok saolun arkadaslar rahatlattiniz beni, bikac sey daha soracagim.ben bu motoru istanbula goturemeyecegim,memleket manisa ama istanbulda unv okuyorum yani sadece yazin kullancam,obur yaza geldigimde olusan tecrube monster icin yeterlimi dersiniz?

Buda cbr 125 yarışlarında derece alan Uğur Ece ve motoru

dsc00161copy0qi.jpg

dsc001622kv.jpg

Mucizeee

yokYOK sakalcim yok hayoir yok daha neler mumkunmu ya ya bu ne ne demek bu b saka mi yarabbim biri beni cimdiklesin huwwhidhhee huwwff ya SAKALCIM,BU resimlerini gosterdigin motor benim alcagim motor,bu ugur da benim arkadas ugur:queen: :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: b u ne sakami tesadufmu hiiiaaahuuaahiwahiaa

bu motor senin alıcağın motorsa bi daha düşün istersen:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar