- Konu Yazar
millet merhaba,degerli fikirlerinize basvurmak icin konumu acmis bulunuyorum,az once yaptigim pazarliklar sonucu,2004model honda twister`i4250ytlye kadar indirdim,bir arkadasimin motoru,bende daha ilk olarak bu motorda baslayacagim,daha onceden tecrubem yok ama,bikac haftadir yamaha ybr ile alistirma yapiyordum.zaten motor SEVDAMIN baslamasi ve ve bu foruma uye olmam daha 2haftalik mesele.arkadasin motoru ducati s2r ye ardindan da kawasaki er5 e binmemin sonucunda(yolcu olarak tabi)filizlendi motor sevdam.tabi hemen ducati monster la baslamak istedim ama arkadaslar saolsun oyle bir hatayi(kisisel fikrimdir) yapmamio engellediler. ve sonunda bu twister e karar verdik,tabi sizin de fikirlerinizi almadan yapamadim(ya gariptir veya deildir ama sanki aile gibi oldum bu siteyle, daha dogrusu uye olan arkadaslarla)...aranizdan elbet twister tecrubesi,hakkinda bilgisi olanlar vardir,bu fiyat nasil?uygunmu?ve de motor 28000km de.bu tarz motorlar icin bu cok ciddi fazla bir kilometre mi?surusu etkilermi?
simdiden duyarli canayakin arkadaslarin cevaplari icin tesekkur ediyorum.
simdiden duyarli canayakin arkadaslarin cevaplari icin tesekkur ediyorum.