Ölücülük yapıcam ben![]()
Sana ducati ve ktm yok yamahaya bınmeye devam et pardon essege :flower:
Ölücülük yapıcam ben![]()
çok fazla 696 var satışta. seninki km olarak ortalamalarda. extraları olması avantaj. yine de bu fiyata satış zor.HATASIZ 2012 DUCATI MONSTER 696 FULL DOLU
İlan No: 285675985
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-ducati-monster-696-full-dolu-285675985/detay
Motorumu satıyorum arkadaşlar, valla açık konuşmak gerekirse nedenini bende bilmiyorum maymun iştahlı mıyım neyim memnunum bi sıkıntım yok ama satasım başka motorlar deneyesim var (kaşınıyorum sanırım) tok satıcıyım istediğim fiyattan satılmadığı sürüce de binmeyi düşünüyorum. (Biri bişey diyip vazgeçirsin beni:mrgreen
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:07 ----------
Motor her zaman böyle pis değil, çamura yakalandım plakalıkta olmayınca kastan ceketten crosscu gibi çamur temizledim
çok fazla 696 var satışta. seninki km olarak ortalamalarda. extraları olması avantaj. yine de bu fiyata satış zor.
başka modelleri denemek fikri güzel. ben de 5 senede 4 model değiştirdim. 696 yı çok ararsın![]()
ducati aşığı bir insan olarak, korlas ve karşısındaki insanı saf yerine koymaya çalışan şark kurnazı çalışanları olduğu sürece, bu ülkede ducati sahibi olmak herzaman büyük risk. insanların neden ducati den uzak dur dediklerini artık çok iyi anlıyorum.bence zaten onların normal gelir düzeyine motor satmak gibi bir düşünceleri yok.
çok fazla 696 var satışta. seninki km olarak ortalamalarda. extraları olması avantaj. yine de bu fiyata satış zor.
başka modelleri denemek fikri güzel. ben de 5 senede 4 model değiştirdim. 696 yı çok ararsın![]()
Beyler selenin ve deponun konumundan dolayı takımlarda sorun yasayan var mı?
12 bin aslında. bakım kitapçığı o şekilde. bizim ülkede ise garanti devamı amaçlı 6 bin şeklinde bakıma çağırılıyor.yahu şu motorun bakım aralığı 5bin mi 6bin km mi net bilen var mı?
çok fazla cevap bulamazsın ducati başlığı altında. sayfada zaten genel olarak sorunun cevapları var. yine de özel olarak bir şey takılıyorsa aklına burdan cevaplarım. eski bir 696 ve 796 pilotu olarakmerhabalar arkadasşlar monster almayı düşünüyorum yorumların çoğunu okudum bende ducatinin farklı bir tarzı oldugunu düşünenlerdenim aşık oldum diyebilirim fakat aşk acıdır gözünü kör eder insanın kör olmuş biri olarak gözümü açmamama yardımcı olacak yada dogru kızı buldugumu destekleyecek güncel bilgiler ve yorumlarınıza ihtiyacım var oldugunu düşünerek siteye üye oldum pls help !!!:queen::silent::sunny: