Dublörünün ayağı kırıldı

Oscar ödüllü sanatçı Nicolas Cage’in ’Hayalet Sürücü-2’ filminin çekimindeki baş dublörü Stuart Charles Tharp ,motosikletten düşerek sol ayağını kırdı. Dublör Nevşehir’de özel bir hastaneye kaldırıldı.

Nicolas Cage ise, "Kapadokya’yı çok sevdim. Burada olmaktan onur duyuyorum" dedi. Bir haftadan beri Kapadokya’da bulunan Amerikalı sanatçı Nicolas Cage, dün gece çekimlere verilen aradan yararlanarak Ürgüp çarşısında bir süre gezerek, stres attı. Bu sırada hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Nicolas Cage, Ürgüplülerin kendisine gösterdiği ilgiye selam vererek karşılık verdi.

Ürgüplü Deniz Taşçı’nın kendisine maket peribacası armağan etme isteğini geri çeviren ve maketsiz olarak fotoğraf çektiren Cage, Mustafa Kırboğa’ya ait antikacı dükkanına girerek, eski bir gerdanlık satın aldı. Cage ve satıcı Kırboğa, gerdanrlığın fiyatını söylemedi. Bölgeyi çok sevdiğini ve burada bumlunmaktan onur duyduğunu söyleyen Cage, "Kapadokya gerçekten harika bir yer. Doğal yapısı çok etkileyici. Filim dışında da buraya özel olarak gelip, eşim ve çocuğuyla doyasıya gezmek isterim" dedi. Nicolas Cage, zaman zaman kaçamaklar yapıp, Ürgüp çarşısında dolaşıp, stres attığını belirterek, " Çekimler iki üç güne kadar bitecek. Buradan Denizli’ye gideceğiz" diye konuştu.

BAŞ DUBLÖR AYAĞINI KIRDI

Öte yandan, Kapadokya’daki çekimler sırasında Hayalet Sürücü-2 filminde Nicolas Cage’in baş dublörlüğünü yapan Stuart Charles Tharp, motosikletten düşerek, sol ayağını kırdı. Sağlık görevlileri ve filim ekibinden yetkililer, gazetecilerin dublörden görüntü almamaları için özel çaba sarfetti.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• untitled4.JPG
    untitled4.JPG
    17.5 KB · Görüntüleme: 9,153

COQ

Motosiklet Eğitmeni
eh zor tabi.
Hem cayir cayir yaniyosun, hem motosiklet kullaniyosun.
Ister istemez insanin dikkati dagilir.:p

böyle ünlülerle fotoğraf çekineyim hevesim hiç olmamıştır ama şimdi düşündümde nicolas cage le aynı karede bulunmak ve konuşabildiğim kadar 3-5cümle bişeler konuşmak isterdim.birde alpacino hayranlığı var onun yeride başka ama :)

vay bee Nicolas Cage, bana birkaç saatlik uzaklıkta ve ben ona ulaşamıyorum. nekadar kötü bir durum :D keşke denk gelsemde bende bir fotoğraf çektirsem onunla :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dublörden bol ne var ülkemde.... İstesin APACHİ yığarız kapadokyaya... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar