Tamam kardeş jant çelik o zaman olur duro markasını tuttum şimdi sıra performansa geldi inşallah küçük olursa hız artar bunuda birileri yazar inşallah ha bide fiyatlar nerelerde.
A) Sözkonusu Jantlar çelik değil, Aluminyum dur.
B) Sözkonusu Jantlar İç Lastik ile kullanmak üzere tasarlanmıştır.
C) İç Lastik olmadan şişirme imkanı var ve motosiklet yürür de fakat hangi keskin köşede ya da çukurdan lastiğin atacağını kestiremeyeceğin için sürekli bir tehdit altında olacaksın:silent:
Lastiğin attığı anda kendini yerde hatta başka bir aracın altında bulablirsin.
D) Motosikleti tasarlayan ve uluslararası dolaşım hakkını (aralarında TÜV de var) alan firmalar salak mı da küçük jant yaerine ''büyük'' Jant kullanmışlar? Motosikletin kendi Jant ve Lastiği neyse onu kullan kardeşim...
HER yazılana atlayarak kendinizi tehlikeye atmayın.....üzülür ve üzersiniz:wiinkk:
Bir kez sorun bakalım olur diyenlere, dediklerini yapmışlarmı??? Fotoğraf atsınlar kendi uygulamalrından:bounce:
ben resim atmasını bilmiyorum çorluya gel misafirim ol sana tekirdağ köftesi ısmarlayım motorumada kendin bak istediğin yere göster çinli lastikler virajlarda kayıyordu şimdi 1500km kullandım atsa atardı benim helvamıda yerlerdi bilmeden yorum yapmayın taktık kullandık memnun kaldık yazdık isteyene tel no veririm bol bol konuşuruz çorlu davetim herkeze açık beklerim
gerçekten benımde çin malı bı çapur çupurum var lastikler berbat çok kayıyor nasıl bi lastıkle degıstırsek acaba ?
Valla, senin için üzüldüm dersem yalan olmazale:
Sen harcanmışsın oralarda resmen....O halde TSE, TÜV ve motosiklet jantı ile lastik üreten firmalara sistemi anlat ta boşuna fazla masraf ve işçilik yapmasınlar Tubeless jant ve Lastiklere::deliir::
Adamlar aptal o zaman değilmi? bir jant ya da lastiğin tasarımı için yüzbinlerce dolar harcıyor akılsızlar:bounce:
Neyse, bırakalım geyiği ve sadede gelelim.
Taktik-maktik anlamam ben. Sen yaptın hala bir şey olmadı ama olmayacak diye bir şey yok. Bırakın böyle akılsızca işleri, Bunlar çok tehlikeli ve deneme yanılmaya gelmez. Ya, TUBELESS Jant ve uygun dış lastiğini takacaksın ya da iç lastikle devam edeceksin doğrusu bu.