Dt 125 yeni video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
......................................

Moderatör tarafında düzenlendi:
Video iyi guzelde , bazi yerlerde kask takmiyanlarin kalin kafali oldugunumu dusunmeliyiz , isin icinden cikamadim ben uzgunum.

Ama video guzel , tekerinize saglik.

Bu arada 2 zamanli ayri bi tutku yahu :queen:

Son düzenleme:
gencasiq55 qardeşim dt 125 tavsiye edermisin sadece araziye girmeq için istiyorum 2. motor olaraq biraz daha zamani var ama almam için..2 zamanliydi dimi bu?

çok başarılı izlerken gerçekten keyif aldım.elinize tekerinize sağlık.devamınıda bekleriz :rendeer:

(modlar kitlemeden mesajımı yazayımda:p)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika haraketler bunlar,kask olayı da süper:cat:,o hareketleri yapmak için şart.
Ama harcanıyorsunuz ,Redbull falan bir sponsor bulun kendinize.:cat:

Teker yaparken kask takmak batil bir inanc olsa gerek :B

Hak yememek lazim bir cogumuzun yapabilecegi hareketler degil bunlar ozellikle ben motosikletim hareket halindeyken , oldurseler kaskimi calilarin uzerin atamam sanirim.

Tekrar tek parca olarak basarilar dilerim. :rendeer:

arkadaşlar ellerinize sağlık çok hoş ama lütfen kaskları ihmal etmeyelim artı trafik içinde şov yapıp biz motor sevenlerin adını kötüye çıkarmayalım. adanadan selamlar.:rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arkadaşım burası samsun ondokuzmayıs mıdır :p

gencasiq55 qardeşim dt 125 tavsiye edermisin sadece araziye girmeq için istiyorum 2. motor olaraq biraz daha zamani var ama almam için..2 zamanliydi dimi bu?

ewet kardesımtavsiye ederım bol ve ucuz yedek parca bende sattım ama en kısa zamanda alacagım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------

Harika haraketler bunlar,kask olayı da süper:cat:,o hareketleri yapmak için şart.
Ama harcanıyorsunuz ,Redbull falan bir sponsor bulun kendinize.:cat:

ewet abicim bazı hareketlerde kask sorun oluyor vede istemedende olsacıkarmak zorunda kalıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------

arkadaşım burası samsun ondokuzmayıs mıdır :p

ewet bılıyorsun sanırım buraları

Moderatör tarafında düzenlendi:
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  1.2.42. Türkiye'den yasadışı görüntülere sahip her türlü araç videolarının yayınlanması yasaktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar