Direkt gününde nakit alırız veya takas olur diyen her ilandan kaçınmak lazım ölü fiyatına alıyorlar takaslıyacağın motosiklette 2.else en ucuz şekilde toplayıp sana kitliyorlar . 1 Ay önce CBR125R motorumu istediğim motoru bulduğum için acil satmak istedim 11 model 37bin KMde muayene akü vs. çoğu şeyi sıfırdı 2. el alan bir motorcuyu aradım motoruma 45bin TL veririm diyince 'CG mi alıyosun aq' diye cevap verince biraz tartıştık 1 hafta sonrasında sahibindenden bir arkadaş yazdı 100bin TLye direkt aldı .arkadaslar drd honda 1-3 yas arası 2. el motorsıkletler ile sıfır motorsıkletlerde takas desteği varmış bilginiz olsun
Bak gördün mü @Ged? "Senin motoru Next'e ben götüreyim" diyordun.Borusan Next motoruma 530 teklif etti, 695 e sattım. Sanırım açıklayıcı oldu![]()
Tabi ki takas desteği yapıyorlar verdikleri rakamın üzerine alacağın motora göre 60-100 bin destek oluyor.
F900GSA için 50k idi. Bir de liste fiyatından 20k indirim vardı. (Yani takasla 1.170k liste fiyatı olan F900GSA pratikte 1.100k fiyata geliyordu.) Çok sayılmaz ama hiç yoktan iyidir...Tabi ki takas desteği yapıyorlar verdikleri rakamın üzerine alacağın motora göre 60-100 bin destek oluyor.
Ama onlarin verdigi fiyata yakin rakamda satista degil mi su an?
Bir teklif almadım ki? Sadece o fiyattan aldıklarına dair bir söylenti varAma onlarin verdigi fiyata yakin rakamda satista degil mi su an?
Borusan Next motoruma 530 teklif etti, 695 e sattım. Sanırım açıklayıcı oldu![]()
borusanın borusu heralde sadece gslere ötüyor seviyorum borusanıoha
ben Mayıs gibi verdim motoru Borusan'a.
Bana 385 teklif ettiler, verdim o fiyata, sonra 415'e verdiler sanırım. Benim için makuldü. Bu çok acayip olmuş.
Ben fiyat aldin saniyordum, ondan oyle dedimBir teklif almadım ki? Sadece o fiyattan aldıklarına dair bir söylenti var, hem alsalar kime satacaklar? Sonuçta yakın fiyattan benden alan yok henüz. Şubat Mart açılır biraz piyasa ama o zamana kadar fırsatlar devam eder mi bilmiyorum.
Şöyle oldu; F900GSA testi yapmaya gittiğim gün oradaki satış görevlisi hanım bana "geçen hafta xxx fiyata iki tane aldılar" demişti, rivayet yani. Satışçıların söylediklerine pek güven olmaz.Ben fiyat aldin saniyordum, ondan oyle dedim
Marjlari o kadar dusuk degil benceŞöyle oldu; F900GSA testi yapmaya gittiğim gün oradaki satış görevlisi hanım bana "geçen hafta xxx fiyata iki tane aldılar" demişti, rivayet yani. Satışçıların söylediklerine pek güven olmaz.Potansiyel %3-4 marj için yüzbinlerce liralık mal alacak değiller, mal ellerinde bir ay dursa zaten denkleşiyor, iki ay durdu mu zarar ediyorlar.
İşte o zaman bana ifade edilen xxx fiyat tamamen fiktif / hayâl ürünü oluyor.Marjlari o kadar dusuk degil bence![]()