DRD Honda Takas Desteği

arkadaslar drd honda 1-3 yas arası 2. el motorsıkletler ile sıfır motorsıkletlerde takas desteği varmış bilginiz olsun

Motosikleti
D400
senin motoru hurda parasına alıp bakımını yapıp ikinci el satacaklar.

adamlar x2 kazanırken sen kazıklanacaksın :D

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
En ucuz ilan olarak koy yine de çok daha fazla kazanırsın. Böyle sistemleri genelde parayla işini bitirmiş kişiler garajda boş duracağına vereyim gitsin diyerek her sene yenilemek için kullanıyorlar. Bakım arıza falan uğraşmamak için her sene yeni motosiklet alıyorlar. Bize gelmez.

arkadaslar drd honda 1-3 yas arası 2. el motorsıkletler ile sıfır motorsıkletlerde takas desteği varmış bilginiz olsun
Direkt gününde nakit alırız veya takas olur diyen her ilandan kaçınmak lazım ölü fiyatına alıyorlar takaslıyacağın motosiklette 2.else en ucuz şekilde toplayıp sana kitliyorlar . 1 Ay önce CBR125R motorumu istediğim motoru bulduğum için acil satmak istedim 11 model 37bin KMde muayene akü vs. çoğu şeyi sıfırdı 2. el alan bir motorcuyu aradım motoruma 45bin TL veririm diyince 'CG mi alıyosun aq' diye cevap verince biraz tartıştık 1 hafta sonrasında sahibindenden bir arkadaş yazdı 100bin TLye direkt aldı .

piyasada 500 e satabileceğin motora 350 lira veririz diyorlar genelde bu tür firmalar.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Borusan Next motoruma 530 teklif etti, 695 e sattım. Sanırım açıklayıcı oldu :)
Bak gördün mü @Ged? "Senin motoru Next'e ben götüreyim" diyordun. :D

Eskiyi yeni bir BMW almak için satıyor olsanız ve direkt satış dept. yönlendirmesiyle Next'e gelseniz belki o satışı yapmak için daha iyi bir teklif verirlerdi @okanius?

Motosikleti
K 1600 GTL

Eskiyi yeni bir BMW almak için satıyor olsanız ve direkt satış dept. yönlendirmesiyle Next'e gelseniz belki o satışı yapmak için daha iyi bir teklif verirlerdi @okanius?
Tabi ki takas desteği yapıyorlar verdikleri rakamın üzerine alacağın motora göre 60-100 bin destek oluyor.

Motosikleti
Tabi ki takas desteği yapıyorlar verdikleri rakamın üzerine alacağın motora göre 60-100 bin destek oluyor.
F900GSA için 50k idi. Bir de liste fiyatından 20k indirim vardı. (Yani takasla 1.170k liste fiyatı olan F900GSA pratikte 1.100k fiyata geliyordu.) Çok sayılmaz ama hiç yoktan iyidir...

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Ama onlarin verdigi fiyata yakin rakamda satista degil mi su an?

Motosikleti
Ama onlarin verdigi fiyata yakin rakamda satista degil mi su an?
Bir teklif almadım ki? Sadece o fiyattan aldıklarına dair bir söylenti var :), hem alsalar kime satacaklar? Sonuçta yakın fiyattan benden alan yok henüz. Şubat Mart açılır biraz piyasa ama o zamana kadar fırsatlar devam eder mi bilmiyorum.

Ged

Motosikleti
Bir teklif almadım ki? Sadece o fiyattan aldıklarına dair bir söylenti var :), hem alsalar kime satacaklar? Sonuçta yakın fiyattan benden alan yok henüz. Şubat Mart açılır biraz piyasa ama o zamana kadar fırsatlar devam eder mi bilmiyorum.
Ben fiyat aldin saniyordum, ondan oyle dedim

Motosikleti
Ben fiyat aldin saniyordum, ondan oyle dedim
Şöyle oldu; F900GSA testi yapmaya gittiğim gün oradaki satış görevlisi hanım bana "geçen hafta xxx fiyata iki tane aldılar" demişti, rivayet yani. Satışçıların söylediklerine pek güven olmaz. :) Potansiyel %3-4 marj için yüzbinlerce liralık mal alacak değiller, mal ellerinde bir ay dursa zaten denkleşiyor, iki ay durdu mu zarar ediyorlar.

Ged

Motosikleti
Şöyle oldu; F900GSA testi yapmaya gittiğim gün oradaki satış görevlisi hanım bana "geçen hafta xxx fiyata iki tane aldılar" demişti, rivayet yani. Satışçıların söylediklerine pek güven olmaz. :) Potansiyel %3-4 marj için yüzbinlerce liralık mal alacak değiller, mal ellerinde bir ay dursa zaten denkleşiyor, iki ay durdu mu zarar ediyorlar.
Marjlari o kadar dusuk degil bence😬

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar