dragstar650-shadow-vn800

Senin Shadow'u gördüm gerçekten zevkli yapmışsın. Ama sendeki Shadow 600 benim istediğim ise 750 600 üne de bakmıştım o da güzel ama Classic değil Sport gibi kısa çamurluklar ince ön lastik. Bir de 600 de hoşuma gitmeyen sele ile yakıt tankı arasındaki boşluktu. Nedenini biliyor musun? Acaba sele ayarı falan mı var.?
Dragstar da üzen kısımları ise hava soğutmalı olmayısı servisleri ve yedek parçaları. Ben 3 model arasında 1 sene gidip geleceğim bunlar

Yamaha Dragstar XVS 650
Honda Shadow VT 750 C4
Suzuki İntruder VL800

aycansezer' Alıntı:
Bir de 600 de hoşuma gitmeyen sele ile yakıt tankı arasındaki boşluktu. Nedenini biliyor musun? Acaba sele ayarı falan mı var.?
hayır sele ayarı yok o boslukta deponun baglantı vidası var sadece.
birde bu link'e bir bak istersen modifiyeli motorlar ve tum aksesuarlar mevcut ornek alınarak aynısı yapılabilir..
http://www.highwayhawk.com/

Shadow VT 600 ve Dragstar 650 (classic olmayan) geçen sene satılıyodu, Internet sitelerinden gördüğüm kadarıyla bu sene Türkiye'de satılmıyorlar. Eskiden ben de sport severdim ama classic modellere ağırlık veriyor artık firmalar. Benim de gözümü daha bi okşamaya başladı bu modeller.

Aycan ben de senin dediğin 3 model arasında 1 sene gidip geleceğim galiba :)

Süper Moderatör (BBRR)
şöyle bir araya gireyim sizcede alet köpekbalığına benzemiyomu
122ic.jpg

HYSUNG GV-650

Arkadaslar büyük bir nese ile söyleyebilirim ki;

Bu gün Allah'1n lütfu olsa gerek, 2 saat araliklarla bir shadow, bir de dragstar gördüm. Dragstar'in üzerinde çantalari ve ön cami takiliydi. Shadow ise daha yeni alinmis oldugunu belli edecek sekilde çiplakti. Neyse uzun lâfin kisasi diyorum ki; Shadow'un estetigi ile dragstar kiyasa bile gelmez. Shadow daha ilk bakista insani cezbediyor. Ahh ahh seviyorum ulen iste :p

Merhaba pacino

Ben izmirden evren bende motor almaya karar verdiğimde senin gibi kararsızdım ama öncelikle bütün ayrıntıları düşünerek suzuki ve kawasakiden vazgeçtim kala kala honda ve yamaha kaldı ikiside çook güzel aletlerdi ama benim hondayı almamın nedenleride şunlardı: sıvı soğutmalı olması yaz aylarında çok önemli bir faktör, dragstar 650cc shadow 750cc, servisinin çok profesyonel olması ve tabiki dragstarla arasında olan fiyat farkı beni doğrudan hondaya yönlendirdi aldım ve çook memnunum tavsiye ederim bende ön cam sisbar ve yan çanta taktırmayı düşünüyorum resimdeki hoş olmuş galiba öyle yapıcam birtek çanta konusunda kafam karışık sert çanta mı taktırsam yoksa deri cantamı ama herşeyiyle honda çoook iyi bence umarım istediğin olur kolay gelsin.

Öncelikle hepinize merhaba, ben bir Suzuki Intruder 800 kullanıcısıyım ve bu motoru almadan önce dragstar ve shadowu denedim. Elbette onlar da iyi ve tutulan motorlar ama şunu söyleyebilirim ki, kullandığım motorların içinde en rahatı bana Intruder geldi ve onu aldım (üzülerek satmam gerekli ama seneye kadar durumu toparlayıp daha üst modelini almak niyetindeyim). Bu benim nacizane fikrimdir tabii ki.

shadow 750 ne kadar yakıyor?bilen varmı? 600 mü 750 mi yakıt tüketimi fazla değilse 750 alıcaM LÜTFEN yardım

bi eski shadow lar vardı. hani böyle yüksek gidon ahhhh ahhh :salut: artık yapmıyolar öyle güzel şeyler... hala sahip olan varsa bi fotosunu koysunda karşısında bi rakı içelim :salut:

Merhaba mczaga

Ben shadow 750 kullanıcısıyım şehir içinde 150.000 yakıyo şehir dışında ise 120.000 civarında yakıyo kararı sen ver hayırlısı olsun.

arkadaşlar hemen hemen suzuki marauder 800 almak üzre idim.1998 model ama şu an aklım karıştı...YARDIIIM

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dragstar Classic Bence Görünüm Açisindan çok Başarili.vn 800 Biraz Daha Fatboy Tarzi .bence Dragstar.

arkadaşlar; clasik bir cruiser istiyorsanız dragstar yada shadow ama birazda spor kullanım istiyorsanız GV 650 yi tek geçerim. Diğer modeller bu motorun yanında kamyon gibi kalıyorlar. Alın bir gv 650 cruiser gibi kullanıp race motor sürüşün zevkine varın

perfect

bence yamaha dragstar 650 çünkü benim bi motorcu arkadaşımda var tek kelimeyle harika ama özelliklerine bakın yinede

XVS 650A - Ayrıntılı Teknik Özellikler
___________________________________________________________:bounce:

MOTOR TİPİ : v2 silindirli ,4 zamanlı,sohc,4 supab hava soğutmalı
SİLİNDİR HACMİ : 649 cc
ÇAP X STROK : 81 X 63 mm
KOMPRESYON ORANI : 9.0:1
MAKS.GÜÇ : 40 HP-6.500 devirde
MAKS TORK : 5.1 kg-m-3.000 devirde
YAĞLAMA : ıslak karter
YAKIT SİS. : mikuni BDS28/2 karbiratör
DEBRİYAJ TİPİ : ıslak, çok diskli
ATEŞLEME : TCI
İLK ÇALIŞTIRMA : elektrik marşlı
VİTES KUTUSU : 5 vites
TAHRİK : şaftlı
ARKA SÜSPANSİYON : maşa
ÖN TEKER HAREKET MESAFESİ : 140 mm.
ARKA TEKER HAREKET MESAFESİ : 98 mm.
ÖN FREN : çift disk, f 298 mm.
ARKA FREN : tambur, f 200 mm.
ÖN LASTİK : 130/90-16 M/C 67S
ARKA LASTİK : 170/80-15 M/C 77S
SELE YÜKSEKLİĞİ : 710 mm.
İKİTEKERARASIMESAFE : 1.625 mm.
MİN.YERDEN YÜKSEKLİK : 145 mm.
AĞIRLIK : 229 kg.
YAKIT KAPASİTESİ : 16 LİTRE (3 LİTRE YEDEK)
YAĞ KAPASİTESİ : 3.2 LİTRE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar