Dövüş eğitimli motorcular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
işte o videonun sonundaki sesi gür çıkan arkadaşımız metehan :p

-Kavga neden çıktı acaba?

+Gavga atalı sollamadan.

Ses tonuna yandığım , o adam o sesle benle konuşsa bende dayanamaz dalardım. Beyaz giyen arkadaşa yazık oldu bilinç gitmiş :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulannn armuttt bi kendine bak ...tıfılll...:queen:

birde bana bak...seni böcek niyetine ezerim olm ben...:cherry:

:

Tamamdır mete han benim mt den karma takımda hazır.Adres ver gelsinler (bilin bakalım konuyu açan arkadaşta hangisi)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bunlardan hangisi mete dombilisi
elinde destere olan mı?

hey yavrum gozunu sevdigim Yozgatlim
Sol nasil cikti ileri gard almayi bilecen vurdugunu devirecen

kalabalığa karşı vurduğunu deviremezsen linç ederler, hiç affetmezler, arkada görüntülerde bir ara polis ekibi geçti ama gördünüz her zamanki gibi iş işten geçtikten sonra müdahale oldu, orada dayak atanın yanına kar kalıyor, dayak yiyene de geçmiş olsun deniyor, o yüzden linç edilmemek için ölümüne vurmak, sakatlamak lazım ...

benim aracımda elimin altında biber gazı, metal cop bulunur, bagajda beyzbol sopası ve rambo bıçağımda mevcuttur :) bunları neden tutuyorum derseniz linç edilmemek için ...
teke tek durumlarda başımı belaya sokmamak için hiçbirini kullanmam, çünkü gerek yok, ne zaman ki durum kötüye gider o zaman kesici delici silahlar devreye girer ...
pkk gösterilerinde sempatizanlar araçları yakmaya çalışıyorlar, tahrip etmeye çalışıyorlar, sonuç ne oluyor: aracı zarar görenler kaskoları yoksa ortada kalıyorlar, kasko olsa da aracın değeri düşüyor, eskisi gibi olmuyor, sonuç: zarar verenlere hiçbir şey olmuyor, buna izin verirmiyim, asla ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar