Dövme için tavsiyeler.

Kardeşim dövme tamamen kişisel bir olaydır. o mu bu mu diyorsan iki sene sonra sıkılıp ya kapattırırsın yada şeklini değiştirirsin.

Başkasının fikirleri ile thumbs up'larla fikir edinme. Vitrin değilsin, milletin gelip bakacağı. Tabi ben kendim için öyle düşünüyorum.

hepsi kişisel fikrim. Kendin karar ver, en sağlamı.

Tamam moruk "Benim bedenim , benim kararım " :cherry: ama beyin fırtınası yapıyoruz burda.

anlatamadım sanırm güzel kardeşim. O fırtınayı kendi iç dünyan ile yaparsan ömür boyu taşımaktan mutluluk duyacağın bir figürü daha sağlıklı bulursun.

Dövmenin amacı zaten gösteriş değil, insanların hayatındaki önemli olguları / olayları vücutlarına resmetmeleridir. Memento filmini izle. Sana yardımcı olacaktır. Yoksa akrep, kuş böcük senin için birşey ifade ediyorsa git onları yaptır.

MV5BMjA3MTkzMzI3N15BMl5BanBnXkFtZTcwNzYwMzQ4MQ@@._V1._SY317_.jpg

Sevgiler.

Sana bir tavsiye , Giyilebilir Dövme diye bir şey icat olmuş , fiyatı da uygun, denemeni tavsiye ederim. (kesinlikle bir çıkarım yoktur)
92% Naylon, 8% Likra• Her türlü partiye veya heryere göz kamaştırıcı şekilde giyebilirsiniz.• Arkadaşlarını etkileyin, ailenizi dehşete düşürün!• Kolayca giyip çıkarabildiğiniz bu giyilebilen dövmeler eğlencenin yeni şekli.• Ürünü dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz; tek kullanımlık değildir.• Değişiklik yapmak istediğinizde iğnelerle veya kalemlerle vücudunuzu boyatmanıza gerek yok. Dövmenizden sıkıldığınızda ise birkaç dakikada çıkarırsınız.

Sana bir tavsiye , Giyilebilir Dövme diye bir şey icat olmuş , fiyatı da uygun, denemeni tavsiye ederim. (kesinlikle bir çıkarım yoktur)
92% Naylon, 8% Likra• Her türlü partiye veya heryere göz kamaştırıcı şekilde giyebilirsiniz.• Arkadaşlarını etkileyin, ailenizi dehşete düşürün!• Kolayca giyip çıkarabildiğiniz bu giyilebilen dövmeler eğlencenin yeni şekli.• Ürünü dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz; tek kullanımlık değildir.• Değişiklik yapmak istediğinizde iğnelerle veya kalemlerle vücudunuzu boyatmanıza gerek yok. Dövmenizden sıkıldığınızda ise birkaç dakikada çıkarırsınız.
[url]http://2.bp.blogspot.com/_LKl905XX3-E/Sibcu_CCmaI/AAAAAAAAABM/HDRmeWglzHU/s1600/Love.jpg[/URL]

Yok be dostum işim olmaz bunlarla.

Ayrıca Türk MMA dövüşcüsü Murat Kazgan'nın dövmede iyiymiş. Tabi six pack + adonis şart :cherry:

http://www.muratkazgan.com/

Bence bize sorma, senin kararın çünkü.Ayrıca çok iyi düşün.Hevesle dövme yaptırıp, dövmeden sıkılan arkadaşlarım var.Mümkünse kendinin göremeyeceği bir yer seç.Son olarak neden yaptığın önemli.Şeklim olur diye değil senin için önemli bir figürü işle.Michael ve Lucifer eğer inancın Hristiyanlık ise gayet normal fakat Müslümanım diyorsan biraz garip kaçabilir.Ateistim dersen iyice garip kaçar :)

Kendin tasarlamayı deneyebilirsin.Düzeltmeyi yaptıracağın dövme salonunda hallederler zaten.Böylelikle sana özel bir şey olur.

Kur'an'da yazmadığı doğru. Fakat Müslüman milletlerin tamamında dövme kültürü yoktur. Ayrıca "Kendi canınızı kendi elinizle tehlikeye atmayın" (Bakara Suresi) der Kur'an. Dövmenin deri kanserine bile yol açabileceği kanıtlanmıştır.

bu durum çok dolaylı bir olay olarak kalıyor, buna gelene kadar bpa %0 oranına sahip olmayan tüm plastik şişelerde kanser yapıyor, sigara kanserin babası, gündüz tepedeyken güneşe çıkın o da artık ozon tabakası delindiği için kanser yapıyor, gdo olu ürünler de kanser yapıyor, günümüz de artık kansere bulaşmadan yaşamak zor, saymakla bitmeyecek hergün yeni yeni etken maddeler çıkıyor, bu maddeleri kim çıkarıyor? insanoğlu, neden daha çok para kazanmak için, kazıklanan kim? belki kendi akrabaları ...dövmem yok, olsun da istemiyorum ama verilen örnek çok geneldi, dövmenin hangi şartlarda kanser yapıp yapmadığını üstatları açıklar ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olum bak git dövmesi yaptırsana.Baya komik olur.

Ayrıca "Kendi canınızı kendi elinizle tehlikeye atmayın" (Bakara Suresi) der Kur'an. Dövmenin deri kanserine bile yol açabileceği kanıtlanmıştır.

Motosiklete binmek dövme yaptırmak yanında köpekbalıkları ile yüzmek gibi kalır herhalde. Yani dövmeye gelene kadar...

Merhabalar,bende çok araştırdım,dövme haram arkadaşlar.Alkol gibi mesela kendine bilinçli zarar verme eğilimi.Abdest konusunda %98 oranla geçerli deniyor çünkü o deri ölmüyor yaşıyor.Nacizane fikrim şunları bir düşün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sons of ancary of ya :) herhalde dünyada ki bütün liseli ve özenti tayfasında ya tshirtü vardır yada dövmesi.Aklından sons of anarcyh i çıkar.
Herneyse,dövme yaptırıcaksan görünen yerlerine yaptırma iş hayatında problem yaşabilirsin boyun bilek ense gibi.Ve dövmenin bir anlamı olmalı sana özel olmalı onu çok istiyor olmalısın.Benim sırtımda askeri birliğimin sembolü var mesela.polonezyada yaptıgım için askerliği sanatçılarda hayli iyiydi ama başka dövme yaptırırmıyım hayır hatırayı bozmamak lazım.Ve dini konulara takılıp takılmamak sana kalmış.Eğer inançlı biriysen yaptırmamalısınız çünkü dinine aykırı ben mesela dinsiz imansız biriyim yaptırırım bunlar tamamen senin yaşam sitilinle alakalı ama ne olur o sons of anarchy gibi çocukça şeyleri yaptırma cidden herkez sana güler.Bu arada kelebek ve yunusta yatırma :)

bende 3 tane dövme var, yaptırmaya da devam ederim kafama uyarsa ama en kıl oldugum kalıp da şu anlamlı dövme muhabbetidir çünkü kolpa oluyor genelde. Güzel görünecegine inandıgın dövmeyi yaptır, anlamlı dövmeye daha vücutta yer çok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar