Dovizi Hatirlamak

sen yine döktürmüşsün de ben hala sevmiyorum şu ekonomi zımbırtısını.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu memleketin başına geçsem
kesinlikle batarız:p

crato' Alıntı:
sen yine döktürmüşsün de ben hala sevmiyorum şu ekonomi zımbırtısını.
Kocum sankı ben bayılıyorum yanı:) aldın mı motoru tamırden yarın aksam goruselım
selamlar

Bizim bölümdeki hocaların konuşmalarına bakılırsa 2007 başı çok fena olacak. Cari açık, cumhurbaşkanlığı seçimi, genel seçimler, AB İlerleme Raporu, petrol fiyatlarının artması, ABD Merkez Bankası politikaları birleşince aksiyon olacak diyorlar; "IMF'yi gönderelim" lafları ve RTE'nin saçma sapan çıkışları da ekonomiye iyice tuz biber ekecek gibi... Murat abi yine (görece) iyimser yaklaşmış.

Khutuck' Alıntı:
Bizim bölümdeki hocaların konuşmalarına bakılırsa 2007 başı çok fena olacak. Cari açık, cumhurbaşkanlığı seçimi, genel seçimler, AB İlerleme Raporu, petrol fiyatlarının artması, ABD Merkez Bankası politikaları birleşince aksiyon olacak diyorlar; "IMF'yi gönderelim" lafları ve RTE'nin saçma sapan çıkışları da ekonomiye iyice tuz biber ekecek gibi... Murat abi yine (görece) iyimser yaklaşmış.

Iyımserlıkten kastım su.... dovız sımdı yukselmezse 2007 de o dedıgın krız olur.. yukselırde oralarda kalırsa sıstem kendını adam eder..
selamlar

Döviz şimdi yükselirse de ani bir kriz yerine kademeli olarak resesyon olur, iki ucu pis değnek...

Nefret ediom makroekonomiden...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar