Dostumuz Deli_mavi için acil 12 ünite AB Rh+ kana ihtiyaç vardır

Acil şifalar umarım bir an once bulunur...
Banada amelıyat esnasında gerekmıstı 15 unıte ve yakındakı karakoldan polıs telsızınden anons yaptırıldı sıtedekı polıs arkadaslar yardımcı olabılır bu konuda prosedurde gerekmıyo sadece bıldırmek yeterlı anonsu duyan verebılecek polıs arkadaslar hemen gelıyor...

Son düzenleme:
Bazan hastane farklı kangrubu alıp yerine stokdan istediğiniz kanı verebiliyor. B+ istanbul

arkadalar izmitteyim ama aklıma yapacak birşey gelmiyor. kız arkadaşım umuttepe yurtta, anons yaptır dedim, illa hastanın bi yakınını istiyolarmış, o gelicekmiş, birde öğrencileri getirip götürmesi gerekiyomuş yolda bayılabilirler die.
aklıma başkada bişe gelmiyo

Arkadaşlar bu kan bulunmalı lüffen tandıklarınıza da söyleyebilirsiniz...

bize okulda öğretmişlerdi AB grubu her taraftan alabilir diye benimki A Rh(+) olmazmı:silent:

Bazan hastane farklı kangrubu alıp yerine stokdan istediğiniz kanı verebiliyor. B+ istanbul

Bu sebeple bende sormuştum ama yoğun bir tem po var anladığım kadarıyla.3 ay önce arkadaşım ağır bir trafik kazası geçirmişti ve bulduğumuz herkesten kan aldırmıştık.Buradada böyle bir uygulama varsa bende kan verebilirim.3 ay önce kan vermek problem oluşturmaz sanırım.

Allah acil şifalar versin.... Çok geçmiş olsun elimden gelen birşey olsa keşke hem çok uzağım hem kan grubu tutmuyor inşallah sağlığına en yakın zamanda kavuşur....

kaza baya uzun süre önce oldu diye okumuştum.. durumları iyi diye biliyorum.allah acil şifalar versin..umarım çok başarılı bşr amelliyat olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar