Dostumuz Deli_mavi için acil 12 ünite AB Rh+ kana ihtiyaç vardır

Kaza yapan dostumuz Deli_mavi yarın ameliyata girecek ve kardeşimiz için acil 12 ünite AB(R)+ kan gerekmektedir.bu gece 18:00 a kadar kan verilebilir.Kanı tutan vermek isteyen insaniyet namına vereceğim telefon ve adresle irtibata geçsin.

Kendisi şuan Kocaeli Umut tepe Araştırma hastanesinde yatıyor.
MURATIN TELİ: 0544 412 36 98

Eşide ameliyata girecek bu gece 18:00 a kadar kendisine ulaşabilir kan verebilirsiniz.şimdiden Allah razı olsun...

Son düzenleme:
kocaeli yurtkur öğrenci yurdunda kalan sitemize üye olan arkadaşlar varsa yurtlardan anons yaptırsın lütfen.

Gaziantep İl Temsilcisi
nerde kocaeli li arkadaşlar bu kanın şimdiye bulunması gerekti nerde MT nın sosyal gücü bir geyik muabbeti olsaydı 100 kişi damlamişti şimdiye...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ergin benim gurubum ama malesf çok uzaktayım,kuşadasındayım allah yardımcısı olsun kemal kardeşin acil şifalar kendisine.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:pale:eek:haa yeni duydum foruma girmediğim için vücudum titredi resmen Allah acil şifalar versin..

Mutlaka AB(+) kanamı ihtiyaç var yoksa herhangi başka bir kan gurubuda olabilirmi?

kız arkadaşım umuttepe yurtta. haber veriyorum ona bakalım çıkıcakmı birileri. ama bugün finallerin son günü ve öğrencilerin çoğu gitti

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Allah kolaylık versin, ne diyim... Ankara civarında olup 0+ aransaydı keşke...

allah şifa versin. bende dün hastanede yatan bi yakın arkadaşım için kan verdim.

umarım kanlar bulunur

anneme mide kanamasında gerekmişti ve hemen askeriyeden bulunmuştu askeriyeye mutlaka uğrayın allah acil şifalar versin:salut:

askeriye prosedur istemez bulunmazsa mutlaka gidip bildirin yardımcı olurlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar