Dostlarımız için kampanyamıza imzanızı bekliyoruz

Hayvansever arkadaşlar ile her türlü işbirliği yaparım, o canlar için uğraştığınızdan dolayı teşekkürler :cat:

ibb kampanya için reklam panosu filan astırır eyvah eyvah :) sonra o gelişi güzel asılan pano yoldan geçmekte olan motorcuya ya çarparsa...lan sanki öyle bişeyler mi olmuştu yok be olm olmaz öyle şey :)

ibb kampanya için reklam panosu filan astırır eyvah eyvah :) sonra o gelişi güzel asılan pano yoldan geçmekte olan motorcuya ya çarparsa...lan sanki öyle bişeyler mi olmuştu yok be olm olmaz öyle şey :)
Maltepe sahilde bulunan ibb'nin futbol takımının oyuncu toplama reklamıydı o reklam pankartı. İstanbul'un her yerinde vardır. Bugün yarın aynı olay tekrarlanabilir. Bu ayrı bir durumdur.

Ben kampayamı başlattım. Maalesef ülkemizde eksiklikler çoğunlukla tamamlanmıyor. Alo153 olsun polis olsun normal yollları denedim. Ben bir şekilde orayı değiştireceğim.

Burda önemli olan birlikte başarmak.

Umarım imzalamışsınızdır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

Destek verin

Çaktım bir imza ama bu siteden daha bir sonuç çıktığını görmedim..

Sahil yürüme yoluna araba girişini engellemek için kaldırımlara dubalar çakıldı.

Sizler de inanarak başarabileceğinizi unutmayın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar