Dostlar Hepinizden özürdilerim...

dostlar bu denli sıcak olduunuz için çook teşekkür ederi... cidden ben dee duygulandım... :rendeer: hepinize...

bi site ciiden yaşıyan bi siteymiş bunu hatırlattınız için de ayrıca teşekkür ederim...

DESPERADOST; hepimizin başına allah bööle güzel şeyler versin...
GAZMAN; senin kızınıda allah baaşlasın, ama onunda fotosunu isteriz...
LEDO&BENKAAN çok teşekkür ederim...

tabiki daha bi sürü foto gezi notları yollıcam; katılımlarım artarak ilerlicek dostlar...

harika bi platform oluşturmuşsunuz, daha önce burayı bu kadar ihmal ettime şimdi bikezdaha üzüldüm ve kızdım kendime... tekrar özürdilerim bu konuda..

saygılar...

selam aramıza yeniden hoşgeldin.... kızına hasta oldum , allah bağışlasın... birden kendi kızımı özledim ve eve gitme isteğim çoğaldı işi bırakıp gidesim geldi valla... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: becerebilrisem bende benim kızın resmini yükleyeceğim ama bakıcaz... söz veremiyorum :cherry:

selam aramıza yeniden hoşgeldin.... kızına hasta oldum , allah bağışlasın... birden kendi kızımı özledim ve eve gitme isteğim çoğaldı işi bırakıp gidesim geldi valla... :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: becerebilrisem bende benim kızın resmini yükleyeceğim ama bakıcaz... söz veremiyorum :cherry:
bune güzellikler ya oyyy !ya bu çocuklar öldürecek beni bakarmısınız ya tü tü tü tü maşaallah tüm bebeklerimize :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Belli büyüyünce motorcu olacak, çok tatlı Allah sizlere bağışlasın, tekrar hoşgeldin...:)

Yönetim yönetimmm üyelere psikolojik baskı uygulamayın. ::123434::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaa beni ağlatmaya mı çalışıyorsunuz yaw :salut:

maşallah maşallah nazar değmesin maşallah

bmb

hoş geldiniz.. resimler çok güzel .. etkilenmemek elde deil :)

** üstteki mesaj için moderatöre mesaj attim.. umarım en kısa zamanda sorunu hallederler..

tekrar hoşgeldin :rendeer:
öyle bir tabloki insanı evlilik müessesesine bir adım da yaklaştırıyor. Allah mutluluğunuz daim eylesin. Darısı hepimizin başına.

Süper Moderatör (BBRR)
benim kızı hep hanımla aramızda taşıyoz motorda ama top case de fena fikir değil :cherry:

tekrar aramıza hoşgeldiniz:cat:
kızınız çok tatlı maaşallah,çok güzel bir aile tablosu,allah ayırmasın:rendeer:

allah baaaşlasıın inanılmaz tatlı.. :cat: :cat: :rendeer: :rendeer:

bende kask en çok bana yakışır sanardım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hoşgeldiniz =) :rendeer:

BBRR; efeet oo acayip zevk alıo.. top case nin kapanı daa içerden kendii kapatıo, açarkendee bööööö dioo muhahahaahaaaaa :) halaa o an gelio aklıma :mrgreen: :queen:

hepinizee nasıl teşekkür edeyim bilemiyorum... yaa cidden duygulandım... dicek bişi dee bulamıoom... :sunny: ::biggrinn

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hoşgeldin arkadaşım,hem motorun çok güzel(ben çok severim f650yi)
hem de kızım çok çok şirin
eşininde motor sevgini paylaşması çok güzel
sana bu mutluluğunun günden güne arttığı bir hayat dilerim

hoş geldin abi hepinize bol mutluluk gülücükler yüzünüzden hiç eksik olmasın :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar