Dostlar Hepinizden özürdilerim...

fotoğraflara duygulandımda.. birde mt üyeleri gerçekten çok güzelkarşıladı.. çok sıcak ortam ya.. bir anda öyle hissttim.. bu arada tekrardan; allah ayırmasın sizi..:)

hoşgeldin :)

Allah size bağışlasın kızın çok tatli,çok sevdim onu :)

yav bu arada evli ve motorcu arkadaşlarımızın hep kızı var.istatiski bilgiler ve gözlemlerim dahilinde motorcuların kızları oluyor sanırım.Bunun nedeni nedir araştırmamız lazım :queen: evlenince ben de kız çocuğu istiyorum valla.bir de hatun motorcu olursa yani hemen evlenicem :rendeer:

eşin kızın ve safinazınla mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirirsin inşallah...
bekar bir üye olaraktan nazarım değmesin diye tahtaya vuruyorum(tak tak tak)
MAAŞALLAAAAAH!

Motosikleti
Mondial Virago 50i
benim kızı hep hanımla aramızda taşıyoz motorda ama top case de fena fikir değil :cherry:

Ahaaaa yakaladım, ekran görüntün arşivimi süsleyecek yerinde ve zamanında çizdiğin bu trafik canavarlığı resmini tabak niyetine kullanacağım merak etme.

Tamam dağılın kardeşim iyice gerildim hani polemik hani tartışma, hani o inceden laf sokmalar olmuyor böyle (hani Lübnan konum :silent: ) locco, egeknn gelin buraya bu kadar iyilik bünyeye ters. :)

Hoşgeldiniz:rendeer:

En güzel meyve insan meyvesi

ALLAH olmayanlara da bağışlasın.

bu nassssı bi sevgi yumağıdır kardeşim traktör bile şirin çıkmış fotoğrafta:)
maşallah tekrarı ile....

Allah ağzınızın tadını bozmasın derler bızım buralarda. Hoşgeldin: sen kızın eşin ve safınaz. Nice nice yollara :)

Ne kadar sevimli bir bıdık bu bebek yav...Allah hastalık yüzü göstermesin...Hep böyle gülsün...Kanka valla tatlı kızında olmasa merhaba diyeceğim yoktu...:p

bak yakalarsam biryerde ısırırım onu ben...

bu arada sana o mesajı atam kimdi...Niye siteye yazmıyorsun mesajını atan...harbi merak ettim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bi hoşgeldin mesajı da benden buyrun bakalım :rendeer:

abi tekrar hoşgeldin demek istiyorum önce ve dünya tatlısı şeker gibi bir kızın var allah babalı analı büyütsün nice mutlu tablolara

olamaz böyle tatlı bişey yaaaaa
vallahi tam kıskanılacak bir tablo allah nazarlardan saklasın umarım ailece ömür boyu sağlıklı ve hep böyle mutlu olursunuz dikkat et fıstığa nazar değmesin vallahi gözüm kalmadı desem yalan olur imrenilecek bir yuva. aman tekrar söylüyorum nazar değmesin azranın fotoğraflarını fazla yollama gelir yerim onu ben. insanın evlenesi geliyor şu tatlı cadıyı görünce. mutluluğu yakalamak zordur şanslısınız
sevgiler

azra2.jpg

azra1.jpg

bu da benim küçük kızım AZRA (motora acayip meraklı, benim safinazı her gördüünde bıırııın bıırıınnn yapıp eliyle gel gel yapıo, üstüne binip gaz çekiyo evet cidden gaz çekio )

Foto315.jpg

işte iki kızım da burda :).

Bak Allah yarattı demem fena ıssırırım...Ham yaparım seni bal kabağı...:p

23.07 dediğine göre bu sıpanın 1 ay önceki halleri...

süper mesajlaar beyler.. teşekkür ederim ben daa onun ne fotolarını koycam görceksiniiz :) şu sıra zateen ii cee maymunlaştı gördüü duyduu herşeyi kaydedio ve bi de bi yarım aaazla sölüoki inanılmaz şirin oluo :)

saygılar...

tüm bu güzellikler olmasa dünya çekilmez billa.bize bunları yansıttığın için binlerce teşekkürler.birlikteliğiniz,sağlık ve mutluluğunuz daim olsun. Allah nazardan saklasın.
Veee hoşgeldiniz aramıza::haapppy:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar