Diğer DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!

yok baba bende değil
ben geçen yaz sahibinden.com'da görmüştüm resimlerini
hoşuma gitmişti indirmiştim
hatta bu forumda da paylaştım
bende olsa satardım sana en uygun fiyatlısından :mrgreen:

Evet kız arkadaşım da cok beyenmisti:p
yapan güzel yapmıs, airbrush acep kim yapmıs? bir bilgin varmi??

diğer arkadaşlar da bişeyler yazarlarsa buluşma zamanı için herkese uygun bi zaman kararlaştırırız...

Evet kız arkadaşım da cok beyenmisti:p
yapan güzel yapmıs, airbrush acep kim yapmıs? bir bilgin varmi??
kimin yaptığı konusunda bir fikrim yok.
motorun sadece İzmir'de olduğunu biliyorum, o kadar.

diğer arkadaşlar da bişeyler yazarlarsa buluşma zamanı için herkese uygun bi zaman kararlaştırırız...
havaların iyi olacağı bir haftasonu olursa, herkes motorları ile gelebilecektir diye düşünüyorum. pazar sabahı kahvaltı olabilir örneğin.
yada motorsuz gelerekten bir ocakbaşı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bennde katılıyorum havanın güzel olduğu bir zaman buluşalım derim ... ortak bir gün belirleyelim biraz sohbet , sıcacık bir bardak çay fena olmaz derim .... !!!!

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,corvus'un arka bölümüne çanta gibi,yanlara çanta gibi,sisybar gibi,aksesuar takan varmı?varsa resimleri lütfen.yada photoshop'tan anlayan bir arkadaşımız bunu bir denese de görsek diyorum,ne dersiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlardan kimse forma uğramıyor valla .. bu nasıl DORADO paylaşım topiği analamdım :( Herkes bişilerin koşturmacasında mı anlamadımm ya kimse bişeyler yapmak istemiyor ... bilseydim böyle olacağını hiç buraya üye olmazdım valla zannettim ki çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kuracağım ama anlaşılan yanılmışım ... Herkese hayatta başarılar :(:( GÜRHAN

arkadaşım kızma ya sen yazdın da cevap vermedik mi.mesela senin motorun durumu ne promlem var mı anlat .bende cogu zaman caddebostandayım.görüşelim falan

panik yok arkadaşlar :) germeyelim ortamı... tanışmamız için buluşma ayarlamaya çalışıyorum ama kimseden ses çıkmıyor ama herkes elinden geleni yapıcak ;) dert etme sen...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
biz buralardayız herkesi bekleriz ..... kimse ortamı germiyor ayrıca bu sadece bi sesleniş illa motorla ilgili bi problem olması da gerekmiyor burada yazı yazmak için !!!! anlaşılan burda kimse birlik olup bişi yapmak istemiyo herkesin canı sağolsun ... Millet orda (burgmancılar) 18 mart çanakkle gezisi falan düzenliyo misler gibi buradakiler de malesef kış uykusunda neyse canım bende sizlerle paylaşmak istedim bunları .. herkese kolay gelsin iiii çalışmalar ..... :)

burgmancıların düzenlediğine biz katılamıyor muyuz? :mrgreen: :p bizde düzenleriz bi gün... zaten ben ona uğraşıyorum :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
burgmancıların düzenlediğine biz katılamıyor muyuz? :mrgreen: :p bizde düzenleriz bi gün... zaten ben ona uğraşıyorum :cat:

bende onu söylüyorum zaten önemli olan birlik olup hep beraberce bişeyler yapmak ama na zaman başarırız bilemem tabi :pr:

yalan dünya her şey bomboş hancı serhoooşşş yolcu serhoşşşşş
:) :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
benim için hava hoş derim valla :)

ozaman cemaat ayın 9 unda bostancı beers ta buluşuyormuş orda görüşelim.john coffe hem sanada yakın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben ayın 9 unda Bostancı beer's ta olacam valla telefonumun bile alarımını bile kurdum unutmayayım diye arkadaşlardan isteyen gelsin sanırım orada fura için bilet dağıtacaklar. bence iyi bişi gitmek ve görmek lazım.... herkese selamlar :mrgreen:

BU ARADA ARKADAŞLAR YAW BENİM CORVUS DAHA CUMARTESİ ÇALIŞTIRDIM PERŞEMBE MARŞ A BASTIM AMA TIK YOK BU 3 NCÜ OLU YAW :pr: ACABA NEDEN Bİ SORUN VAR MUTLAKA HEMEN AKÜ BOŞALMAZ Kİ Bİ SORUN VAR SANIRIM ... SERVİSE GÖTÜRÜP BAKTIRACAM ??? BU ARADA BİZİM AKÜ BOYUTLARINDA BAŞKA MARKA AKÜ BULABİLİRMİYİZ ???? BOSCH FİLAN BİLEN VARSA LÜTFEN BANA BİLGİ VERSİN .... SELAMLAR

BÜYÜK İHTİMALLE ELEKTİRİK KAÇAĞI VAR MOTORDA ????? :pr:

BÜYÜK İHTİMALLE ELEKTİRİK KAÇAĞI VAR MOTORDA ????? :pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar