Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pek anlayamadın ne yazdığını fantom76 ???
haklısınn yalgin çok teşekkür ederim... inan seçim yapmak o kadar çok zor ki inanılmaz çeşit var scooterlarda... haftalardır bakıyorum her markayı inceledim işin içinden çıkamadım herkes bişiler diyo insan kime inanacak şaşıyoo !!! bende karar veremedim daha bi orda bi burda gidip geliyorum sonuç ne olur bilemem gerçektencf moto salında yurt dışındaki adı ..dorado yu ankara ya getiren firma koymuş... ne bilimmm valla bende anlamadımm ne yapacağımıı 5700 ytl çin malına verilir mi diyo arkadaşlar honda dylan al daha ii diyolarrr bende kafayı yiyecem yakında.... hayırlısı !!!
plectrum merhaba .ankarada bayilerde poseydon ve corvus için modifiye kitleri varmış.senin kulağına böyle bir bilgi geldimi ,gelmediyse bizim için biraz araştırırmısın .sagol
selam arkadaşlar şu corvus mudur morvusmudur ne karın ağrısıysa inanınki bunca yıldır motor kullanırım böyle rezilini ilk defa gördüm birinde vardı motoru inceliyorum adam süzme saf oğlu saf ÇİN malı motoru japon diye yutturmaya çalıyıyor.. bir kere motor değil niye diyecek olursanız cruiser motorda scouter motorunun ne işi var anlamadım MUHAHAHAAAAAAAA... birde motorun farını gördüm ulan one ÖKÜZ GÖZÜ kadar böyükkkkkk adam motormu yoksa arkaa ayağı kırılmış eşşekmi ayırt edemiyor.. almak isteyenleri uyarayım illede motor diyorsanız MONERO 250 CMX A yı tavsiye ederim mükemmel bir makine bende var memnunum duyrulurrrrrrrrrrr....
bu arada isminide DORADO koymuşlarki millete italyan malı diye sokuşturmak istemişler yazık valla bu motor zevki ile yaşayan insanların duygularının sömürülmesi.... ulan iyi motor yapın diyecemki helal olsun size hem fiyat uçuk hemde motor 5 para etmez....insanları da sömürenlere yazıklar olsun