fantom76' Alıntı:koyulacivert hayırlıolsun .bendede aynı makine var .bir sorun olursa görüşelim
polo34' Alıntı:bu motor çok satıldı mı acaba biliyormusun?
ileride kolay satılır mı acaba ? ya da servis bulma olayı kolay olur mu ?
otomatik olması kız arkadaşımında kolayca sürebileceğini düşündüğüm için beni cezbediyor, kullanımı kolay mı?
ben ancak 2.elini alabileceğim bu motorun![]()
fantom76' Alıntı:bende v5 im için uygun fiyatlı rüzgarlık arıyorum.hangi bayide varsa beni bilgilendirin gidip bakayım.birde benim makinenin titreşimi biraz yüksek ve süspansiyonları biraz sertti ,dün 500 bakımında hallettim.
bu konuda 007 nick li arkadasımız oldukca bilgilidir.. özelden mesajla ulasabilirsin..:wiinkk:yalgin' Alıntı:arkadaşlar merhaba
2006 model dorado V5 poseidon sahibiyim.
motorum daha çok yeni.
yeni 500 km oldu ve yağ değişimi için servise gitmem gerekiyor.
aldığım yer şu anda tadilat nedeni ile kapalı.
dorado kullanıcısı arkadaşlar, motorlarını bakım için nereye götürüyorsunuz, söyler misiniz?
şimdiden teşekkürler.
yalgin' Alıntı:frontier,
ben v5 sahibiyim. v3 ve v5 aynı motorlara sahip olduğu için, performans ve yakıtları çok farketmiyecektir diye düşünüyorum.
düz yolda sıkıntısız 130km/h yaptım, yaklaşık olarak da 15 km kadar Bahçeşehir otobanında aralıksız gittim. fakat rüzgar rahatsız ediyor, sanırım cam taktırmak gerekecek.
17 litre benzin deposu var. 50 ytl civarı depo doluyor ve seni 400 km civarı götürüyor.